Ti hagytátok már magára a lakásban a kisbabátokat? Mennyi időre?
Anyósom a múltkor nálunk bekeverte a cuccai közé az egyik fontos iratunkat, amit ma áthozott. A babánk aludt a kiságyában, egyedül vagyok vele most itthon. 7 emeletes liftes házról van szó, és önzáródó ajtónk van.
Anyósomnak mondtam, hozza fel a cuccot, és ő megsértődött, hogy nem igaz, hogy pár percre nem tudom otthagyni azt a gyereket és emiatt be kellett dobnia a parkolóórába pénzt. Meg hogy ő a boltba is átment, meg a kertbe is kiment, míg a gyerekei az emeleten aludtak.
Szerintetek túlzás, hogy én a szeméttel sem ugrok le, ha a gyerek nincs velem? Ti a boltba is átmentek?
Emeletesbe nem hagynám,kertsebe úgy hagyom,hogy mondjuk kimegyek a kertbe,de a konyha ablakot kinyitom.Mindezt azért,mert két évesen benne maradt a kulcs a zárban,én kivittem a szemetet a kukába (ajtó után 3 méter) a két éves gyerekem pedig kizárt.Azóta nekem ez (én kint-ő bent,ajtó zárva belülről) a rémálom.Így ha bármi van legalább az ablakon be tudok mászni.
Ismerősöm viszont simán az alvó gyereket bezárja,és elmegy bevásárolni,könyvtárba meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!