Próbálkozunk együtt?
Hányan vagyunk akik ebben a hónapban újra próbálkozik? Mikor jött meg az utolsó menstruációtok? Ovuláltatok már, próbálkoztak?
Beszélgessünk.
remélem a következő hónapban összejön nektek 6os! :)
kérdező, teszteltél már? vagy mikor tervezed a tesztet?
én 5. dpo-n vagyok ☺
3as voltam
Nekem is sajnos megjött, 4 nappal hamarabb a nemvártnál. Remélem következőre össze jön.
Kedves 13 as gratulálok! ❤️ Azért kicsit irigylésre méltó, hogy elsőre sikerült, de nagyon örülök nektek!
Kedves kérdező,
13 as vagyok, mi egészségesen táplálkozunk, rendszeresen mozgunk, mellette 3 hónapig felkészültünk mind a ketten (Gal babaváró vitamin, Gal magnézium, c vitamin, K2+D3 vitamin, Q10+Halolaj, a párom még szedett a jó sperma minőségért Aswaganda, Shilajit, Taurin) Szóval nem volt olcsó ez az egész, de megérte. Úgy szedtük ezeket, hogy alapvetően szerintem teljesen egészségesek voltunk 30 év körüliek vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, jó a párkapcsolatunk, és egyszerűen tudtuk hogy elsőre sikerül, egyáltalán nem görcsöltünk rá. Amiket írtam szerintem nagyjából ezek szükségesek a sikerhez.
drukkolok nektek 8-as! :)
én az oltás mellett döntöttem, szóval nálunk kb. júniusban lesz újra aktuális a dolog, ha a doki is azt tanácsolja, hogy ne várjunk a 2. oltás után 2 hónapot. egyre több helyen olvasni ezt. 3as voltam (:
Nálam sincs még semmi, mondjuk most épp késik de nem sokat, mert tegnap kellett volna megjönnie úgyhogy egyelőre még nagyon nem reménykedek.
Kedves utolsó, jól értelmezem, hogy az oltás után nem kell várni az hónapot?
28as vagyok.
drukkolok nektek! 😊
igen, ma már az a hivatalos magyar ajánlás is, hogy mem kell várni az oltás után.
én azóta megkaptam az első oltást, meg is zavarta a ciklusomat, már 2 hete késik... igaz, közben kezelést is csináltam, de remélem minél előbb megjön újra, mert kellene visszamennem a dokihoz, de így hogy kérjek időpontot ha lehet épp akkor fog megjönni..🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!