Kiscica21 kérdése:
Már legalább egy éve probálkozok teherbedni. De nem sikerül. Szoktam inni energiitalt. Barátom cigizik. Sokszr akk vagyunk együtt amikor peteérésem van. Elkéne mennem orvoshoz, h kiderüjön lehetek terhs vagy meddő vagyok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 20:24
1/10 anonim válasza:
Egy év próbálkozás után valóban érdemes elmenni MINDKÉT felet kivizsgálni.
2/10 anonim válasza:
Nekem volt egy unkatársnőm annak idején, aki hosszú éveken át próbált teherbe esni (férje láncdohányos volt). Amikor válást követően férjhez ment újra, azonnal teherbe esett az új férj nem dohányzott).
3/10 anonim válasza:
szia , igen elkene menned csinaltass egy hormon vizsgalatot ! eddig meg nekem se skerult es elmentem es meg kell menjek es baj van a hormonaimmal ! korod ?
4/10 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2016. márc. 28. 20:46
5/10 anonim válasza:
Kedves második,
azért az nem feltétlenül a dohányzás miatt nem jött össze, hanem mert másik férfi volt az új párja...
6/10 A kérdező kommentje:
ingyen megcsinálják aviszsgálatot?mennyi idő lenen ha hormon zvarom lenne?menyi idő még rendbe jönnék
2016. márc. 28. 20:58
7/10 anonim válasza:
Először is menj el nőgyógyászhoz, neki mondd el a problémát. Ha szükségesnek látja továbbküld vizsgálatokra.
8/10 anonim válasza:
Nálunk először a férfit szoktàk kivizsgálni, ami tök jó mert 2 óra alatt megvan az eredmény. Ha itt nincs gond, akkor kezdik el a nőt kivizsgálni. Legalabbis ismerősöméknél ìgy volt.
10/10 anonim válasza:
van mit kell fizetni,attol fugg milyen vizsgalat , de nekem ingyenes volt eddig , csak 1 et kell fizessek , persze kuldopapirral csak ingyenes !! sajnos meg en sem tudom pontosan milyen gondom van de a ver vizsgalatbol megerositik aztan , es nemtudom mikor mulna el , mennyi idobe kerul ! jovo honapban kiderul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!