Próbálkozunk együtt?
Hányan vagyunk akik ebben a hónapban újra próbálkozik? Mikor jött meg az utolsó menstruációtok? Ovuláltatok már, próbálkoztak?
Beszélgessünk.
Hali,
Mi is próbálkozunk. Feb. 13. jött meg és pont most egy éve nem jön össze. Már sok reményt nem fűzök hozzá. Ti mióta próbálkoztok?
Szia!
Jelen 🙋♀️ Február 17-én volt menstruációm utoljára. Nekem ez volt az első clostys hónapom. Orvos szerint a napokban kell legyen peteérésem.. nagyon kiváncsi leszek az eredményre 😊
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Nekem február 22-én jött meg utoljára. Mi már hónapok óta próbálkozunk, de egyelőre nem annyi ideje hogy orvoshoz menjünk még.
Kedves 1-es! Remélem hogy nagyon hamar össze jön nektek. Gondolkodtatok azon hogy ki vizsgáltassátok magatokat? Sok sikert!
Kedves 2-es! Számomra talán ez a leghosszabb amikor még annyira kérdéses minden. Sok sikert nektek!
Kedves 3-as! Akkor kb egyforma a ciklusunk 😁 remélem mindannyiunknak lesz egy pozitív tesztje legalább a hónap végéig!
Kitartás! 🙏
3as vagyok. remélem sikerül mindannyiunknak 😊 ti mióta próbálkoztok?
1es, ne keseredj el, kezdd el kivizsgáltatni magad, simán összejöhet még! :) olvastam itt olyat is, hogy 8 év után sikerült valakiknek.. :)
remélem még belefértek 6-os! elvileg a pozitív lh teszttől 1-3 napotok van. drukkolok nektek!
nekem is 31-33 naposak a ciklusaim. a ciklus.hu számolása szerint már szombattól van esély a babára. van fiú-lány naptár, ami szerint szombati együttléttel már van esély (lányra). lehet megnézek majd szombaton egy lh tesztet is hogy mit mutat ☺ amúgy 12-re számolja az ovut. 3as voltam
8-as ne keseredj el lehet belőle még pozitív!😊
6-os szurkolunk hogy még bele férjen a mai nap is!😊
3-as ti mióta próbálkoztok?
2-es vagyok:)
3as vagyok. hát igazából novemberben döntöttük el, hogy akkor jöhet a baba. viszont akkortájt voltunk covidosak is, szóval januárra mondom, hogy kezdett helyreállni a ciklusom. tehát ha így vesszük, ez lesz a 2. normális próbálkozós ciklus.
ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!