Mit éreztetek, amikor a lombik előtt az orvos közölte, hogy előbb le kéne fogyni x kgt?
Hogy álltatok neki a fogyókúrának? Kértetek segítséget vagy a netről néztetek információkat? Milyen testmozgást kezdtetek csinálni?
Van, aki ennek ellenére sem volt hajlandó fogyózni?
Végül sikerült lefogyni és akár spontán teherbe esni?
Szia! Én is szembe találtam magam ezzel a problémával, ugyan túlsúlyos voltam/vagyok, de alapvetően nem éreztem magam rosszul. Aztán kiderült, hogy IR-em van és pajzsmirigy alulműködésem. Elkezdtem szedni a gyógyszereket, tartani a diétát, mozogni rendszeresen... És láss csodát, lement 17 kiló fél év alatt és SOKKAL jobban érzem magam, jobb a közérzetem, jobb a szex... Minden. Itt nem azt kell elérni, hogy valaki 100-ról lefogyjon 50-re és néhány év múlva visszatértünk rá, ha sikerül, hanem 10-15%-os testsúly csökkenés is már csodákra képes.
Amikor nekem mondta a doki, megmondom őszintén, hogy megkönnyebbültem. Korábban is küzdöttem a kilókkal, és sosem sikerült lefogyni, vagy ami lement, vissza is jött. Az életmódváltással sikerült leadni azt a 17 kilót és azóta tartom a súlyom.
Én úgy látom, hogy az esetek nagy részében társul hozzá valamilyen hormonális betegség.
Kérdező, téged kivizsgáltak? Volt terheléses cukor, pajzsmirigy hormondjaid rendben?
Nekem is azt mondták a kaáliba a súlyom megadásakor,hogy kéne fogyni.. A nőgyógyászom meg azt mondta,hogy ne,mert most jó minden értékem,hormonálisan,ir-em is. Ha most elkezdek fogyózni megváltozhatnak az eredmények.
Így nem kezdtem el. Egyenlőre inszemet csináltak már kétszer,sikertelen. 3.után lesz lombik. Kíváncsi leszek akkor fogja e mondani.
84kg vagyok és 170cm,egy előző kapcsolatomból van már egy kisfiam. De a férjemmel sajnos nem jön össze már 3 éve.
Amióta látta a leleteimet és azt mondta minden jó,nem mondta ő sem hogy kéne. Úgyhogy addig hagyom magam így,ha valamiért azt mondja majd esetleg lombik előtt akkor nyílvan fogok tenni érte. De addig nem borítom fel a dolgokat. :)
Nem mindenkinél probléma a túlsúly,én sokkal jobban érzem magam pl így mint 56kg-osan! :) Elég egyoldalúan eszek és vega is vagyok 16 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!