Van olyan (vagy ismertek olyat), akinek le kellett fogyni,
ahhoz, hogy teherbe essen?
Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 19:17
1/7 anonim válasza:
Igen,nekem.
Inzulin rezisztenciát állapítottak meg.gyógyszer,diéta,fogyás.-5,6 kg és összejött a picúr
2017. jan. 27. 19:32
2/7 anonim válasza:
Elvileg ennek evolúciós oka van.
Amikor éhínség tör ki egy bizonyos népcsoport körében, a sovány vagy átlagos alkatú nők hamarabb elveszítik a termékenységüket. Ekkor pedig azok, akik addig túlsúllyal küzdöttek, elérik a "versenysúlyukat", úgyhogy teherbe tudnak esni, és így a népcsoport nem sodródik a kihalás szélére.
2017. jan. 27. 19:58
3/7 anonim válasza:
Igen, én! Az első baba előtt 15 kg-t fogytam 90-ről 75-re. A fogyás után az első hónapban terhes lettem.
2017. jan. 27. 20:41
4/7 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt az utcánkba az egyik firfihoz odaköltözött a barátnője, néha együtt mentünk haza a buszmegállóból. Egyszer mondta, hogy edzőteremben volt, mert babát akarnak és előtte jó lenne összeszednie magát, kicsit jobb erőben lenni.
Nem tudom, hogy "csak úgy" fogyózott vagy volt-e orvosi oka, de akkor én arra gondoltam, hogy lehet hogy nem tud teherbe esni és azért akar fogyni (mint ahogy írta valaki fent is, IR)
2017. jan. 27. 20:42
5/7 anonim válasza:
A tesómnak, olyan 10-15 kilót.
2017. jan. 27. 22:12
6/7 anonim válasza:
Igen, ismerek többeket is, akiknél így volt. A zsírszövet részben hormonokat is raktároz, illetve vannak olyan hormonok melynek mennyisége függ a test zsírtartalmától. A szervezet jobb esetben kompenzálja az eltéréseket, ha nem, akkor a hormonok ideális aránya felborul, viszont a zsírszövet csökkentésével ez sok esetben korrigálható.
2017. jan. 28. 00:21
7/7 anonim válasza:
Aki túlsúlyos, mindig van a háttérben hormonális elváltozás. Minimum inzulinrezisztencia. A szigorú, de könnyen betartható 160 g (többségében) lassú CHt tartalmazó életmód helyrerántja az inzulin és vércukorszintet, melynek következtében könnyebb teherbeesni (cikluson jól megfigyelhető a változás), a fogyás csak egy pozitív hozománya. A meddő nők nagy része nem is igazi meddő, "csak" IRes, PCOSes vagy pajzsmirigyes. Tehát ilyenkor az igazi cél helyrerakni a hormonokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!