Szoptatas kozben fogyni? Hogyan? Merre induljak?
160 grammos CH diéta. Én azt tartottam a terhesség alatt is (GDM), és az után is, bár kicsit azért lazábban, mint amíg terhes voltam. Egyelőre 8 kg-vel vagyok kevesebb, mint amennyivel teherbe estem (terhesség alatt is fogytam gyakorlatilag, csak 7 kg-vel voltam nehezebb, mint a teherbe esés pillanatában, bár az első trimeszterben azért leszaladt 5 kg a hányás és étvágytalanság miatt.
Nem mondom, hogy minden nap, de gyakran megyünk 1-1,5 órás sétákra, egyéb sportot nem űzök. Fogyni alapvetően a kalóriadeficittől fogsz, annyira a szoptatás miatt azért nem kell aggódni, ott is simán van teje az anyáknak, ahol szárazság és éhínség van, szóval csak arra figyelj oda, hogy ha keveset is eszel, az teljes értékű legyen.
Én magától a szoptatástól fogytam 2 év alatt 13 kg-t. Pedig minden nap csokit, kalácsot ettem, és 1.5x annyit ettem, mint a férjem.
Tudom, utálsz.
74kg-ról 62kg-ra fogytam. Ezért is hagytam abba 2 év után a szoptatást, mert már túl sovány voltam.
Ez sajnos a hormonokon múlik.
Viszont amíg szoptatsz, ne fofyókúrázz direkt. Max figyelj oda, mit eszel. Addig a baba az első.
5 azért nem. Az anya nem lesz második, mert gyereke van... És ha ő nem fogy szoptatás alatt hanem mondjuk meg hízik is, ki ne találjuk, hogy mindegy ha az anya egy életre tönkreteszi az izuleteit vagy a gerincet vagy az inzulinját.
Kérdező. Hizol is vagy csak nem fogsz? Ha nem hizol tovább, akkor nem olyan nagy a gond, mondhatni, esztétikai. De ha már az egészséged rovására megy, akkor inkább az egészség, mint az anyatej... már 5 hónapos, szóval kb egy hónap múlva már ha nem kap anyatejet akkor se lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!