Milyen sport segít a lefogyásban a diéta mellé?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pajzsmirigy alulműködő vagyok, szedek rá gyógyszert, plusz Bio-Co szelént. 1- éve melózok ,úgymond nehéz fizikait is, van hogy álok 8- órát..
Diétázom is.. de sajnos a kg nem akar megmozdulni.. :( Kis tesót szeretnénk, már 8 hónapja próbálkozunk és sajnos sikertelenül.
Nem tudom hogy lesz e időm mert meló után nincs sok időm mindig van valami jövés menés.. de megpróbálok szakítani valami sportot be iktatni, nektek milyen sport segített a diétához?
Köszi mindenkinek.
2021. febr. 6. 19:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem bármilyen. Én túráztam, néha bicikliztem, és napi szinten edzettem otthon elég intenzíven.
2/7 anonim válasza:
Próbáld ki a futópadot. Először tedd emelkedőre és gyalogolj legalább 5-6os tempón egy órát.Ha nem megy eleinte lehet lassabban vagy vízszintben. Megizzaszt rendesen, de nem olyan megterhelő, mint a futás. Nekem sokat segített.
3/7 A kérdező kommentje:
2 kommentelőnek.. most az a célom hogy egy futópadot beszerezzek.😊 egyszer próbáltam egy konditerembe és nagyon tetszett.
2021. febr. 6. 21:24
4/7 anonim válasza:
Akkor hajrá 😊 Én is nagyon szeretem. Majd legyen a pulzusod 120 és 150 között, úgy igazán hatásos. Sok sikert 🙏
5/7 A kérdező kommentje:
Na ez jó tanács ilyen jöhet még. 💖 Van okos óránk is szóval sokat fog segíteni. A férjem is bele kezd. De ő magasabb.. de a szivére szed gyógyszert plusz magas vérnyomása van.. így nem lesz gond?
2021. febr. 7. 09:53
6/7 anonim válasza:
Hmm ezt inkább orvostól kéne megkérdezni nehogy baj legyen. A lassabb séta, amikor nem pörög fel a pulzusa is jó lehet szerintem. Nekem érezhetően tónusosabbak lettek az izmaim a séta tempótól is. A fogyás mondjuk csak akkor indult be, amikor intenzívebb tempóra kapcsoltam.
7/7 anonim válasza:
Látom itt járt a lepontozómanó🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!