Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet a baj? Bővebben lent.

Mi lehet a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mindig napra pontosan megjön. Hőmèrőzök nèhány hónapja, aszerint megvan az ovuláció is mègsem jön össze a baba. Nem kèrek olyan kommentet hogy nőgyógyászhoz kellene menni...stb. Olyanok tapasztalatára vagyok kíváncsi akinèl ugyanez volt ès szeretném tudni mi segített vègül.
2021. febr. 5. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász és az andrológus segített.
2021. febr. 5. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt rendszeres ovulációm, hőgörbe és ovuteszt szerint is. A baba nem akart jönni.. Voltam több nődokinál, de csak egy jött rá. Nálunk a petesejt minőségével volt a probléma. Q10 meg inofolic pár hónap alatt megoldotta :) 8hetes kismama
2021. febr. 5. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szinte napra pontosan meg szokott jönni, ovulációm is mindig volt. De nehezen jött össze a baba. Pajzsmirigy alulműködésem van, valószínűleg ez okozta, hiába szedtem rá gyógyszert és voltak jók az értékek. Diéta, rendszeres sport, vitaminok segítettek.
2021. febr. 5. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet, nàlunk a férjem oldalàn van gond. Persze lehet hogy az én oldalamon is van még valami, mert az, hogy rendszeres a ciklusom és ovulálok még nem 100% siker. Tovàbbi vizsgàlatok kellenek.
2021. febr. 5. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyes! Mi volt a gond? Mit mondtak az orvosok?
2021. febr. 6. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok.

PCOS-t és OAT szindrómàt állapítottak meg.

Lombikkal lehet babánk.

2021. febr. 6. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!