2 negatív teszt, menszi sehol! Szerintetek mégiscsak terhes vagyok? (Bövebben lent. )
Pàrom külföldön dolgozik,így augusztus óta nem láttuk egymàst, így csak most, màrcius 28-àn voltunk együtt szexuàlisan,mivel haza jött.(Egyèrtelmû,hogy azóta màs fèrfi sehogyan sem volt jelen az èletemben).
Amikor együtt voltunk,kb 10perc utàn abba kellett hagyni, mert elviselhetetlenül fájt, amikor betette ès elkezdett mozogni(kb mintha pont a szûzessègemet vesztenèm elfelè), de egyszer viszont elment bennem.Màsnap enyhe alhasi görcseim ès barnàzàsom volt.Pici barnàs folyàst mèg kb 3napig eszrevettem a bugyimon.A menszeszemet àprilis 6-ra vàrtam, de nem jött meg.Aznap reggel csinàltam egy tetszet,de negatív lett. Egy hètre rà (most szerdàn) reggeli vizeletből ismèt csinàltam egy tetszet, de ez szintèn negatív lett. Menszesz azóta sincs sehol, viszont estènkènt vannak enyhe alhasi görcseim, "amolyan mindjàrt megjön èrzès", viszont màskor ehhez mellfeszules is jár, de most ilyesmit nem èrzek. Egyèbkènt a menstruációm sosem volt pontos, 1hetes tolodas ide vagy oda kb mindig volt. Szerintetek milyen esèlyeim vannak arra, hogy a 2negatív teszt utàn mègiscsak terhes vagyok?
Mert lehet a teszt neked nem mutatja. Hallottam mar ilyet :)
Ne aggodj.
Nekem is a beagyazodas gorcsokkel jart de olyan 10mp esekkel. Nem
Folyamatos gorcsoles. Ha negativ es nem
Jon meg, akkor menj el orvoshoz. Mert lehet terhes vagy, de az is lehet h valami nogyogyaszati problemad van .
Szerintem aktus után 3 napig vérezni nem normális dolog.Most meg fáj a hasad és késik egy hete, de negatív a teszt.
Én elmennék az orvoshoz rövid úton.
Ha mégis baba van a dologban, akkor az is kiderülne, egyéb esetben meg az, hogy mi is van Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!