2 negatív teszt, menszi sehol! Szerintetek mégiscsak terhes vagyok? (Bövebben lent. )

Figyelt kérdés

Pàrom külföldön dolgozik,így augusztus óta nem láttuk egymàst, így csak most, màrcius 28-àn voltunk együtt szexuàlisan,mivel haza jött.(Egyèrtelmû,hogy azóta màs fèrfi sehogyan sem volt jelen az èletemben).

Amikor együtt voltunk,kb 10perc utàn abba kellett hagyni, mert elviselhetetlenül fájt, amikor betette ès elkezdett mozogni(kb mintha pont a szûzessègemet vesztenèm elfelè), de egyszer viszont elment bennem.Màsnap enyhe alhasi görcseim ès barnàzàsom volt.Pici barnàs folyàst mèg kb 3napig eszrevettem a bugyimon.A menszeszemet àprilis 6-ra vàrtam, de nem jött meg.Aznap reggel csinàltam egy tetszet,de negatív lett. Egy hètre rà (most szerdàn) reggeli vizeletből ismèt csinàltam egy tetszet, de ez szintèn negatív lett. Menszesz azóta sincs sehol, viszont estènkènt vannak enyhe alhasi görcseim, "amolyan mindjàrt megjön èrzès", viszont màskor ehhez mellfeszules is jár, de most ilyesmit nem èrzek. Egyèbkènt a menstruációm sosem volt pontos, 1hetes tolodas ide vagy oda kb mindig volt. Szerintetek milyen esèlyeim vannak arra, hogy a 2negatív teszt utàn mègiscsak terhes vagyok?

2016. ápr. 14. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
van rá esélyed.
2016. ápr. 14. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Mellfeszules és a mindjárt megjon érzés és az enyhe görcsök arra utalnak...legalábbis nálam ez volt..csak nálam minden este és kB 10 mp így tartott. Utána enyhe szurasok ritkán alhasban..addig amíg enyhe addig normális..és sok pisilés is emelett arra utalhat.
2016. ápr. 14. 23:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak akkor a tesztek mièrt lettem negatívak... :/ Ha nem jön meg jövőhètig, akkor újra tesztelek.
2016. ápr. 14. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert lehet a teszt neked nem mutatja. Hallottam mar ilyet :)

Ne aggodj.

Nekem is a beagyazodas gorcsokkel jart de olyan 10mp esekkel. Nem

Folyamatos gorcsoles. Ha negativ es nem

Jon meg, akkor menj el orvoshoz. Mert lehet terhes vagy, de az is lehet h valami nogyogyaszati problemad van .

2016. ápr. 15. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem aktus után 3 napig vérezni nem normális dolog.Most meg fáj a hasad és késik egy hete, de negatív a teszt.

Én elmennék az orvoshoz rövid úton.

Ha mégis baba van a dologban, akkor az is kiderülne, egyéb esetben meg az, hogy mi is van Veled.

2016. ápr. 15. 07:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, remèlem nem lesz semmi baj... :/
2016. ápr. 15. 13:44
 7/7 A kérdező kommentje:
No sziasztok! Ma voltam orvosnàl, terhessèg sehol, viszont van egy jókora mèhsebem... Meg rengeteg gyulladàs.
2016. ápr. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!