Mik lesznek a következő lépések? Valaki valamit erről bővebben?
Figyelt kérdés
Dr. Tarcheh Viktor a nőgyógyászom, voltam nála januárban mert nem sikerül a baba. Írt ki nekem Duphastont és mondta, hogy elevit helyett gravidát szedjek. Azt mondta ha nem sikerül 3 hónap múlva menjek vissza. Most fog letelni április elején. Járt már nála valaki ilyen esetben? Mi volt a következő lépés/lépések? Köszönöm előre is a válaszokat.2014. márc. 13. 13:23
1/3 anonim válasza:
szerintme inkább meddöségi központba menj vagy meddöségi szakemebrhez ha ez az orvos csak sima nögyógyász. Feleelsleges volt ez a vitamin váltás nem ezen mulik hogy sikerül-e a baba. progeszteron szintet nézetett mielött felirta a duphastont vagy csak ugy felirta hogy hátha....? A meddöségi kivizygálás teljes hormon penellel kezdödik (3. és 21. napi vérvétellel) a férfinél pedig sperma viszgálta. ha ö miatt nem kötelezö a lombik akkor a következö az átjárhatósaági vizsgálat lesz neked.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem volt a sima nőgyógyászati vizsgálaton kívül semmi, mert szerinte még korán mentem ( 6 hónap próbálkozás) és hát mondta, hogy várjak még 3 hónapot, aztán meglátjuk. Csak annyira elszánt voltam, hogy igen is sikerül majd az új vitamintól és a sárgatest hormontól. 1-2 évvel ezelőtt mikor olvastam a mások kérdéseit álmomban sem gondoltam volna, hogy Én is kerülhetek majd ilyen helyzetbe :( Rossz érzés, és elkeserít, hogy az óvatlan embereknek sikerül, meg elvetetik, mi pedig akik mindent megadnánk érte és neki, nem jön könnyen. Köszönöm szépen a választ.
2014. márc. 13. 13:39
3/3 anonim válasza:
kedves kérdező! minden szavaddal egyetértek. én is azt hittem évekkel ezelőtt hogy majd simán összejön és soha nem gondoltam volna hogy teherbeesési problémáim lesznek. úgy gondoltam ez velem nem történhet meg. Bezzeg aki nem akarja annak persze hogy becsúszik. Ennyit a tudatos gyerekvállalásról. Nekünk ez a 8. hónapunk és egyre jobban elvagyok keseredve. Én jövőhéten megyek nődokihoz és mindenki azt mondta hogy "hazudjam" az hogy már 1,5 éve próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!