Stimulalas csupan egy injekcioval?
Figyelt kérdés
Ma mentünk az első lombik megbeszelesre ahol olyan szerencsések voltunk hogy még aznap bele is kezdtünk. Első korben az asszisztens vázolta a folyamatokat es mondta hogy az injekciokat majd mindig ugyanabba az időbe kell beadni. De mire az orvoshoz értem beadta a szurit es kaptam idopintot. Megbizok az orvosban csak furcsaltam picit.
Amugy azt mondtak hogy nalam minden rendben es konnyen teherbe fogok esni (baratomnal vannak gondok)
2021. jan. 20. 20:24
11/13 anonim válasza:
Amúgy nekem is ebben a ciklusban egyetlen egy injekcióra volt szükségem,mégpedig csak tüszőrepesztőre.Én még inszeminációknál tartok egyébként
12/13 A kérdező kommentje:
Nalunk az orvos ajanlja hogy kell e az altatas vagy nem. Nalam nem volt sok tuszo es jo volt a mehem allasa igy nem kertem. A fertotlenites kimondottan kellemetlen volt, a bal oldalt meg se ereztem a jobb oldal pedig feszitett. De az egesz csak par perc volt
2021. febr. 5. 07:45
13/13 A kérdező kommentje:
Csak most lattam a kerdest de lehet meg aktualis. Nekem orvos javasolta hogy ne legyen altatas. A nővér előtte mondta hogy a doktor megnez es ugy dönt. Nem mondom hogy eletem legkellemesebb elmenye volt de tenyleg ki lehet birni. Az egyik oldalon nem ereztem szinte semmit a masik oldalon mondom az hogy feszitett es nem birtam volna hosszu ideig de az egesz csak par percig tartott.
2021. márc. 15. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!