Kinek milyen tapasztalata van a clostilbegyttel és a BEMFOLA injekcióval kapcsolatban?
Szia!
Nekem csak a clostibegyttel kapcsolatban van tapasztalatom. Mindegyik stimulációs hónapban megtette a hatását. Lettek tőle szép érett tüszők, de a baba nem sikerült se tüszőrepesztővel, se anélkül. Igaz mindegyik hónapban csak az egyik oldali petefészekben voltak "használható" tüszők...volt, hogy összesen 6 darab. Orvos azt mondta bőven elég ha az egyik oldaliban van csak...meg is nyugodtam, örültem. Én nagyon rosszul voltam a bogyótól, repesztőtől is, de hát a cél érdekében mindent...sajnos nagyot csalódtam, mert olyan sokaknak elsőre összejött. De minden lehetséges, annyi sikertörténetet hallani. Neked nagyon sok sikert és kitartást! Így, hogy mindkét oldali petefészked esélyes lesz így sikerülni fog!
Szia.
Köszönöm a választ és a jókívánságaid is. Mint fent említettem nekem átfúvással sem laparoszkópos műtéttel nem tudták megnyitni a jobb oldali petevezetéket. Így csak egy petevezetőm használható. A gond pedig az,h mindig csak az elzáródott oldalon lettek a clostiltól szép méretes tüszőim.
Te se add fel,menjetek tovább. Talán érdemes lenne részletes kivizsgálás vagy esetleg inszem ..? Erőt kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!