Stimulalas csupan egy injekcioval?
Ma mentünk az első lombik megbeszelesre ahol olyan szerencsések voltunk hogy még aznap bele is kezdtünk. Első korben az asszisztens vázolta a folyamatokat es mondta hogy az injekciokat majd mindig ugyanabba az időbe kell beadni. De mire az orvoshoz értem beadta a szurit es kaptam idopintot. Megbizok az orvosban csak furcsaltam picit.
Amugy azt mondtak hogy nalam minden rendben es konnyen teherbe fogok esni (baratomnal vannak gondok)
Én ma vagyok a 7- napon. A 2. naptól napi 1 adag Bemfolát kellett szúrnom máig. Tegnaptól pedig tüszőrepedés gátlót.
1 db injekcióval szerintem kizárt hogy stimulálhatnak. Vagy minden nap egyet kell szúrnod? Az okés.
Engem a 2. 6. 8. napon ultrahangoznak és volt vérvétel. 5-5 db tüszőm lett és szép nagyok.
Ketszer kerdeztem vissza hogy biztos e hogy nem kell tobb injekcio plusz a akciotervemre is csak egy adag van irva.
Mondjuk azt mondtak hogy nagyon jol nezek ki belülről es biztos hamar teherbeesek igy, ebből gondoltam h elso heten nem kell több. De barhogy kutakodok ilyen tapasztalatot nem talalok.
A ciklus 8ig napjan (26-a) kell visszamennem lehet hogy akkor meg kaphatok hormont? Elseje van beirva kb a leszivashoz
Azért durva hogy egy orvos azt mondja hogy biztos hogy nagyon gyorsan teherbeesel.... basszus ilyent nem mondhat! Van aki makk egészséges és a 6. lombik sem sikerül....
hány tüszőt látott? Méretet mondott esetleg?
A stimulalas elotti 2 napos ultrahangon mondta hogy nalam minden rendben falvastagsag, pete stb. Nem ugy mondta hogy garantalja csak hogy tapasztalatai alapjan ezt gondolja.
Aztan lehet csak nyugtatni akart. 🤭
Sogornomek is hozza jartak es naluk is a ferfi agon volt a problema elsore sikerult fagyasztott embriokkal
Van ilyen tipusú stimulalas is, jól tolerálható, itt olvashatsz róla:
Mivel ahogy mondod, párodnál van a gond, gondolom nem akarnak téged feleslegesen terhelni a sok hormonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!