Nem értem most ez mi lehet?
Figyelt kérdés
13napja nem jött meg a menstruációm(sose késett ennyit) amikor már 4napja nem jött meg csináltam tesztet ami halvány pozitív volt. 3napra rá megint csináltam tesztet az is halvány pozitív volt..Kezdtem örülni hogy babóca De erre ma megjött most ez mi lehet?😟2021. jan. 4. 12:20
11/12 A kérdező kommentje:
Ja,és már tegnap is nagyon görcsöltem,úton voltam de meg kellett állnom pár percre,lehetett ez az előjele ?
2021. jan. 4. 13:49
12/12 anonim válasza:
Lehetett az előjele. Azért olyan mint a menstruációs vérzés, mert ugyanaz történik, leválik a nyálkahártya és távozik a szervezetedből. Ilyen korai vetélésnél nem nagyon van különbség. Nagyon sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!