Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nekünk miért nem jön össze a...

Nekünk miért nem jön össze a baba? Már nagyon régóta szeretnénk 😢

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt 4 éve volt az esküvőnk azóta nem védekezünk. Mi ezt megbeszéltük az esküvő előtt hogy már nem fogom szedni a gyógyszert lesz majd gyerek és ennyi többet nem nagyon beszéltünk róla. Gondoltam hogy nem jön össze mindjárt hogy majd kell várni 1-2 évet. Na és mikor eltelt 2 év akkor már elmentem orvoshoz azt mondta hogy velem minden rendben van, utána elment a férjem is vele is minden rendben van. Akkor mi a baj?

Mit csináljak?

2020. nov. 11. 19:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%
Valszeg sokat stresszelsz.
2020. nov. 11. 19:44
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Ennyi év várakozás után nekem sem lenne egyszerű. Ha voltak kivizsgálások és nem akartok már tovább várni, lombik... Legalábbis nálam az lenne a következő lépés.
2020. nov. 11. 19:51
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Vagyis beültetés, az van előbb.
2020. nov. 11. 19:51
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Ismerek 2 olyan párt is, akiknek közel 10 év alatt nem jött össze, aztán szétmentek, és mind a két félnek lett az új párral gyereke.

Van akik egyszerűen valamiért nem kompatibilisek.

2020. nov. 11. 19:54
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Mit jelent az, hogy minden rendben van? Milyen kivizsgálások voltak? Remélem, nem annyi, hogy megnézett UH-val, és azt mondta, minden Ok..
2020. nov. 11. 20:02
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

Peteérés tesztet próbâltad?

Méhpempő?

Gyuri bácsi babatea?

Meditáció, jóga, aviva torna?

2020. nov. 11. 20:16
 7/20 anonim ***** válasza:
98%

Menjetek el egy meddőségi központba alaposabb kivizsgálásra. De ne a lombikkal kezdjetek!! Ha van valami hormoneltérésed, mióma, IR vagy egyéb kisebb, korrigálható probléma, akkor a beültetés ellenére sem fog megtapadni az embrió. Először rendbe kell tenni amit lehet. És elképzelhető, hogy utána nem is kell beültetés, mert helyreáll a termékenység. De ha mégis kellene, az is nagyobb eséllyel lesz sikeres.

Milyen vizsgálataid voltak? Hormonsor, UH, átjárhatósági? Ezek az alapok. De érdemes pajzsmirigyet és IR-t is nézetni.

Nekünk is azt mondták az orvosok, hogy minden rendben, de alaposabban utánajártunk, és kiderült, hogy többek között pl. pajzsmirigy alulműködésem volt (erre vitaminokat, nyomelemeket szedtem, mivel gyógyszert nem írtak fel, de szerencsére fél év alatt helyre is állt), férjemnél alacsony spermaszám. Ő is szedett vitaminokat. 4 év után sikerült végül a baba, de volt mit helyretenni.

2020. nov. 11. 20:24
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő után érdemes meddőségi intézetbe menni. Mit jelent az, hogy minden rendben? Ovulációs tesztet csináltál? Van ovulációd? Voltak vizsgálatok, vagy csak ultrahang? Hormonpanel, átjárhatósági vizsgálat például? Ezek eléggé alapok, de néznek még pajzsmirigyproblémát, inzulin/cukorterhelést is. Nőgyógyász gyógyszeres kezeléssel tud rásegíteni. Meddőségiben inszemináció először,és utána lombik.
2020. nov. 11. 20:31
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
4es válaszoló válaszáról, már én is olvastam. Van sajnos ilyen.
2020. nov. 11. 21:09
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Petevezeték átjárhatósági?

Spermavizsgálat?

Hormonvizsgálat?

Inzulinrezisztencia-vizsgálat?

Gyakorlatilag semmit sem írsz ezekről kérdező. Ezek megvoltak?

2020. nov. 11. 21:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!