Clostilbegyt-Ovitrelle-Utrogestan kombó segített valakinek? Lett baba?
Ha esetleg nem sikerül akkor se keseredj el, nem mindig jön be elsőre :) egyik ismerősöm is csak clostival tudott teherbe esni, első gyermek 1. clostis hónapban, második a 4.clostis hónapban, a 3. meg már spontán baba lett. Mindig van remény :)
Nekem is nagyon rosszul esett, hogy nem jött be elsőre ez a kúra, kisírtam magam aztán rájöttem hogy 2 év után ez az egy hónap nem tragédia. De persze remélem hogy karácsonykor már örülhetek, talán :D neked pedig nagyon drukkolok! Bármi is van írd meg kérlek:)
Nekem azt mondta a dokim pénteken (14.dpo-n), hogy még 1 hétig folytassam az utrogestant, és ha ezalatt az 1 hét alatt sem vált pozitívra a teszt és a mensim sem jön még meg, akkor hagyhatom csak abba az utrot, addig még ne. Doki szerint simán lehet, hogy csak lassabban kezd el termelődni a Hcg, mert hogy azt sokminden befolyásolhatja, de azért ne éljem bele magam semmibe. Hát nem élem, de mégis annyira reménykedem a babában és annyira rossz ez a bizonytalanság.
Járt már így valaki? Hogy ennyivel később mutatta ki a teszt a babát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!