Clostilbegyt-Ovitrelle-Utrogestan kombó segített valakinek? Lett baba?
Nekem is Closty-Utrogestan volt, illetve még Duphaston. Egy olyan hónapban jött össze, amikor nem szedtem. (1. hónapban szedtem, 2. hónapban nem szedtem, mert nem tudtunk volna együtt lenni, 3. hónapban szedtem, 4. hónapban nem szedtem, mert az előző mensruációm olyan fájdalmas volt, hogy orvosi javaslatra nem szedtem Closty-t)
Az orvos azt mondta, hogy a Closty utáni 1-2 hónapban még lehet hatása, nekem a második havi Closty után sikerült.
Szia! Én is most egy cipőben vagyok veled.
3 hónapna szedem az utrogestant, clostilt 1x kaptam előző ciklusban, akkor nem lett hatása, most a 2.hónapban (mikor nem szedtem) lett 1 tüsző, repesztőt (ovitrelle) is kaptam de nekem ma megjött. 3.án megyek vissza a dokihoz, ha akkor sem lesz 1nél több tüsző, vagy ne adj isten 0, el kell gondolkoznom az endokrinológián sajnos.
Mi 3 éve próbálkozunk lassan... Volt 2 kémiaim, az első 6 hónap után, a második rá egy évre.
Sok sikert nektek! Remélem szerencsével jársz :)
Utrogestant szeded még?
Amikor a tesztet megcsinálod utána 5 percig ha teljesen jól látod attól független hogy halvány, még nem baj ha száradás után halványabban látod! Ilyen nekem is volt. (Nekem mondjuk nem maradt meg de progi hiány miatt, akkor még nem szedtem) ne izgulj, pihenj sokat. Ovitrelle után hány nappal teszteltél? Becsapós mert nekem utána 12 nappal még halvány pozi volt a tesztem és csak másnap negatív.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!