Férfiaknál mi motiválja főként a gyermekvállalást: valamiféle fajfenntartási ösztön vagy inkább az irígység, ha más pároknak már van gyermek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 3. 22:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

A legtöbb ismerős srác csak azért csinálta fel a csajt, hogy az ne lépjen le...aztán a srácok léptek le.

Meg ugye a CSOK. Kell a lóvé.

2020. okt. 4. 05:53
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Az apukám és a férjem is vágyott minden gyerekére. Nem minden férfi csak ösztönből vállal gyereket.

Azonban ismerek olyat, aki azért szerette, ha a felesége terhes volt, ezért van 7 gyerekük, mert akkor gumi nélkül lehetett dugni.

2020. okt. 4. 07:02
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Altalaban megfogni a nöt hogy ne lépjen le. Nem egy ilyenröl tudok
2020. okt. 4. 07:07
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Alapvetően a fajfenntartási ösztön, ugyanúgy, mint a nők esetében, mármint nyilván mi, nők is azért vagyunk babára, mert ez belénk van kódolva. Nincs ezen semmi hervasztó szerintem.

Annyi, hogy a férfiakban ez az ösztön kevésbé erős, de nem hiányzik.

2020. okt. 4. 07:20
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
A fajfenntartasi ösztln csak a szexig terjed nàluk..
2020. okt. 4. 07:29
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

A férfiak is vágynak gyerekre, de másképp. Őket nem az mozgatja, hogy lehet "babázni", ők inkább a tanító-nevelő-játszótárs szerepben látják magukat. Ahogy együtt fociznak, pecáznak, ő tanítja biciklizni, autót szerelni, ő vigyázza a kis hercegnőt az udvarlóktól, és hasonlók.

Három gyerekes apuka a férjem legjobb barátja. Ő mondott ilyet is a férjemnek, hogy milyen jó illatta van egy babának, amíg a magzatmáz rajta van. Vagy megkérdezte, hogy az újszülöttnek megsimogathatja-e a haját, mert az övéinek is kis selymes volt, de már nem az. Mi már akkor összenéztünk, hogy lesz még náluk harmadik gyerek, és lett is. 😁

2020. okt. 4. 08:59
 17/19 anonim válasza:
84%

Én úgy vagyok vele, hogy vágyom arra, hogy a gyerekemet a karjaimban tudhassam. Igen, én babázni szeretnék, mert a picikét gondozni is kell, nevelni. Tudom, hogy sok gondal is jár, de ez benne van.

Az szerintem, hogy baleset vagy CSOK miatt, az nem jó gondolat. Gyerek látja kárát amit én nem akarok.

Ha már baleset. Én erre úgy tekintek, hogy szerelem gyerek. Ha megtartjuk, akkor szeretetben akarom felnevelni.

Én magam nem vagyok az a tegnap ismertem meg és már sexeltem vele. Így a "baleset" kizárva. Marad a szeretkezés alatti, de védekezés ellenében teherbe esés.

Igaz, bnő kerestetik éppen. :D

30F

2020. okt. 5. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Törölt válaszok...nem érdemes semmit írni erre az oldalra.
2020. okt. 6. 08:56
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Az én ferjem pl. nagyon vágyott már gyerekre. Szerintem még nálam is jobban (pedig én is).

És azóta is imádja, hogy megszületett, játszik vele, gondozza, siet hozzánk haza.

Nem minden férfi ösztönlény.

2020. okt. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!