Segítene valaki inszeminációs vizsgálatokkal?
A budapesti Kaáli intézetbe jelentkeztünk be ahonnan megkaptuk e-mailben milyen vizsgálatokat kell megcsináltatni. A kérdésem az lenne hogy a vérvizsgálatokat helyben is meglehet csináltatni egy sima szakrendelőben vagy csak kimondottan ott amit ők ajánlanak?
Ha meglehet simán akkor a háziorvossal kell kiiratnom ezeket amiket kérnek beutalónak?
Előre is köszönöm! :)
Esetleg Bács megyében aki csináltatott petevezeték átjárhatóságit,kit ajánlana?
Már megcsináltattam mindent. Helyben megcsinálták az összeset tb-sen. Egyedül az áthárhatósági volt kórházban,de azt is tb alapon.
Esetleg van aki ért 3 napi hormonvizsgálati eredményekhez? :)
Sajnos ha IR-ed van (a magas 60 perces inzulin erre utal, és szerintem ezért küldött tovább az orvosod is), akkor ott minimum három hónap az, amíg az első kontroll 3 pontos OGTT-t megcsinálják. Sajnos így nem valószínű, hogy még az idén belefér egy inszem, de legalább januárban drokkulhatunk egymásnak majd.
És igen, teljesen igazad van abban, hogy sajnos ha nem futószalag eljárást akarsz, hanem lelkiismeretes, rendes dokit szeretnél, akkor sajnos bele kell nyúlni a zsebbe rendesen. Mi is magánba járunk, de egy forintot nem sajnálok, mert nagyon elégedett vagyok a mostani orvosommal, az ellátás színvonalával. Az előző, "ingyenes" dokim pedig csak kapkodott, nem vett észre fontos dolgokat. Tanulságos volt.
(12 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!