Van, aki bizonyos vizsgalatokat, pl. atjarhatosagit nem csinaltatott meg? Lehet enelkul inszeminaciora menni?
Van mar egy gyerekunk, es szeretnenk meg egyet. Most jart le az 1 ev, ennyi ideje, hogy rendszeres ciklusom van, es nem vedekezunk, kulon figyelve az idozitesre is.
Van, amit nem szeretnek, pl. atjarhatosagi vizsgalat, lombik. Az inszinacioban meg benne lennek, de atjarhatosagi vizsgalat nelkul van, ahol csinalnak?
Korabban volt nalam pcos, ir, pajzsmirigy-alulmukodes, ezek is ki lesznek termeszetesen vizsgalva.
Átjárhatósági nélkül nem csinálnak inszemet.
Hasonló helyzetben voltunk mi is. Kistesó nem sikerült, pajzsmirigy gond volt és lombikot nem akartam. De az átjárhatóságit vállaltam, mert egyrészt anélkül nem csináltak volna inszemet, másrészt tudni akartam, hogy rendben van-e ez, van-e esély természetes úton a fogantatásra.
Először akkor csináltassatok sperma vizsgálatot. De ha nagy baj van a spermával, akkor az inszemináció sem jöhet szóba, mert ahhoz sem elég jó bármilyen spermakép, nálunk pl tisztítás után 5 millió életképes spermium a feltétele az inszeminációnak (más intézetben nem tudom).
Nekem egyébként még csak kellemetlen se volt az átjárhatósági, pedig sima röntgenes volt sztk alapon. Végig viccelődtünk az orvossal, asszisztensekkel. Ezerszer rosszabbra számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!