Van, aki bizonyos vizsgalatokat, pl. atjarhatosagit nem csinaltatott meg? Lehet enelkul inszeminaciora menni?
Van mar egy gyerekunk, es szeretnenk meg egyet. Most jart le az 1 ev, ennyi ideje, hogy rendszeres ciklusom van, es nem vedekezunk, kulon figyelve az idozitesre is.
Van, amit nem szeretnek, pl. atjarhatosagi vizsgalat, lombik. Az inszinacioban meg benne lennek, de atjarhatosagi vizsgalat nelkul van, ahol csinalnak?
Korabban volt nalam pcos, ir, pajzsmirigy-alulmukodes, ezek is ki lesznek termeszetesen vizsgalva.
Megkérdezhetem miken mentél át kérdező??
Nekem röntgen átjárhatóságim volt anno és fájt mert elvagyok zárodva.
4 inszemet csináltam végig duplán és fájt az is.Bár szerintem nem olyan mint a lombik.
Ha nem vagy átjárható nincs inszem.
Meg a párod eredménye is mérvadó.
A betegségeid kezelve vannak?
Mert ha nem nincs értelme az inszemnek se a lombiknak
07:43-as!
Ha ezt nekem szántad, akkor nyugodtan telefonalj körbe pár kórházat, nem csinálnak átjárhatosagit sehol. Ellenben abba a meddőségi klinikára ahova mi járunk jövő hónapban átjárhatosagi nélkül fogják elkezdeni az inszemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!