Inszeminációra és az előtte levő kötelező vizsgálatokra milyen intézményeket ajánlanátok? Igaz, hogy házasnak vagy élettársi viszonyban (egy lakcímen) kell lenni ehhez?
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 23:47
1/12 anonim válasza:
Hátasnak vagy regisztrált élettársnak kell lenni. Azonos lakcím nem kell.
2/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy fizetősen vagy tb alapon szeretnéd.
Mi a Budai Meddőségi Centrumba jártunk. Ott volt 3 inszemem és egy lombik.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi, és neked nem kérték a papírokat?
2019. aug. 22. 07:18
4/12 anonim válasza:
BMC-ben volt 3 inszeminacionk, majd 4 lombikunk (ebből
Kettő sikeres) és a vizsgálatok egy részét is itt csinaltattuk (a másik részét a sote aro-n, de az az intézet nekünk nem vált be)
A BMC-t viszont nagyon ajánlom.
Mindkét helyen házassági anyakönyvi kivonatot vagy közjegyző által hitelesített nyilatkozatot kertek
5/12 anonim válasza:
Mi a Róbert Magánkórházba jártunk, két inszemünk volt, a második sikeres és házastársnak, vagy regisztrált élettársnak kell lenni.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi,és akár privátban meg tudnátok írni, h kb. mennyibe került? köszönöm szépen. lombik nem érdekel, csak az inszemináció.
2019. aug. 24. 12:50
7/12 anonim válasza:
A Róbertben 100.000 az inszemináció, plusz nekem az utazgatás és a gyógyszerek még 60.000 volt kb. Összesen 160.000 forintból "megúsztuk", de én messziröl jártam és sokszor kellett mennem, sok szurit kaptam, mert nehezen indult be a tüszöérés.
8/12 anonim válasza:
7-es vagyok ismét. Egyébként nagyon elégedett voltam mindennel, rendkívül jó orvos brigád van a Róbert meddöségijében és az ápolók, recepciósok is nagyon figyelmesek, segítökészek.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nagyon kedves vagy :) ha még azt megkérdezhetem, ezek kb. mennyi szabadnapodba kerültek? (betegszabadságba ki lehet venni?)
2019. aug. 24. 17:27
10/12 anonim válasza:
A BMCben csak a gyógyszerek árát fizeted. Az nekem 35 ezer körül volt.
Onnantól, hogy indul a mandula 3,max 4 alkalom. Első amikor felírják a gyógyszereket, majd uh kontroll, ha kell még egy és a beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!