Closytilbegyt mellé kötelező az ultrahangos megfigyelés?
Szia.
Itt szinte mindenki azt fogja neked írni, hogy ez veszélyes gyógyszer, ami mellett kell az uh.
Viszont!
Én magán nőgyógyászhoz járok, nekem is felírta úgy, hogy nem is említette hogy kellene majd figyelni uh-val. Én is ahogy te is, itt értesültem a vaálaszadóktól hogy kellene figyelni. Mielőtt felírta, csinált egy hasi uh-t és ennyi volt.
Én bevallom, az itt válaszolók miatt nem merem már beszedni. Egyébként ha bízol a dokiban, akkor az ő véleménye kellene hogy érdekeljen (ha meg nem bízol, akkor le kellene cserélni), nem pedig ismeretlen gyk-es nőkre hivatkozni.
Az én orvosom is jó dokinak számít több évtizede a pályán, de mégis én is hezitálok.
Szóval, tudom a válaszom egy nagy 0, de azért a lényeg talán érezhető.
Számtalanszor szedtem uh nélkül, semmi bajom nem lett tőle.
azopnban, ha csinálnak, akkor az hüvelyi uh lesz.
Semmi nem kötelező, de itt van egy kérdés, ahol leírtuk, hogy miért érdemes. A kérdezi meg leírja, hogy hogyan járt pórul.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
"Gondolom azért az 5-9.napon, mert nekem nagyon hosszúak a ciklusaim, jelenleg is 60.napon tartok"
rosszul gondolod. Én mindig 1. naptól szedtem, és hasonlóan vagyok ciklusügyileg, annyi különbséggel, hogy az esetek nagy részében 45 nap után már szoktam menni gyógyszerért, hogy hozzuk meg.
nem biztos, hogy kell progi-pótlás. az alacsony progeszteron csak azt jelzi, hogy nem volt ovud (mint ahogy ezt te is tudod), de arról nem szolgál semmiféle infóval, hogy ovu esetén mennyit termelne a sárgatest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!