Inszeminációra volt aki otthonról vihette a spermát?

Figyelt kérdés

Ha igen,hol csinálták és mennyi idő alatt kellett beérni vele.

Előre is köszönöm a választ :)

#inszemináció #spermaleadás
2020. júl. 31. 10:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát nagyon drukkolok Nektek h összejöjjön. :) Ha már volt némi siker,akkor biztos összejön újra. :)

Hát nálunk,nekem van már egy kislányom,nálam elvileg rendben van minden,a féjemnél az első spermiogrammnál csak 1-2 mozgó sperma volt. Proferrilt szedett,mára 2 évre rá már 23%jól mozgó van,de 67%semmit nem csinál sajna. A spermaszámmal nincs baj talán,mert az 109,1M/ml.

De azt mondták természetes úton nem fog összejönni. Amúgy 4 éve próbálkozunk.

Szted?

2020. aug. 1. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Végülis gondolj arra, hogy a petesejthez csak egy spremium kell:-) Úgy tudom kell 5 inszemináció, hogy TB-s lombikra mehess. Viszont az ilyen pároknál szokott hamar sikerülni a lombik, ha férfinél van a probléma, mert ott ugyebár a csészében készítik el az embriót. De remélem ti az inszeminációval is sikerrel jártok:-)
2020. aug. 1. 09:33
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát én is remélem. :)

Szeptemberbe lesz az első beszélgetés,hát kíváncsi vagyok milyen gyorsan ill lassan halad ez az egész.. Petevezeték áthárhatóságit azt nem csináltak még nálam,de gondolom nem roszabb mint a szülés :)

Írhatnál majd hogy nálatok hogyan alakul tovább,remélem jövőre babázhatunk :))

2020. aug. 1. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kaáli intézetbe mentek ti is?

Nem tudom, hogy várólista az van e inszemnél is. De ha már októberben esetleg kezdhető akkor az inszem annyi, hogy menstruáció 2/3. napján el kell kezdeni a gyógyszert, ovuláció előtt tüszőrepesztő szuri, másnap az inszem. Párod leadja a spermát, azt egy géppel megtisztítják. Neked egy vékony csővel bevezetik, majd fekszel ott fél órát. Aztán 2 hét múlva ki is derül.

Petevezeték áthárhatósági nem rosszabb mint a szülés:-) Azt mondják annak szokott fájni akinél baj van. Nekem például fájt, de kibírható. Utána kellett egy műtét, az sokkal rosszabb volt.

Okés írok majd:-) majd te is írj, hogy alakult. Szurkolok nektek!

2020. aug. 1. 10:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Jaja oda a pestibe. Hát kíváncsi leszek :)

És köszi szépen :)

2020. aug. 1. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Ma meg lett erősítve vérvétellel is a terhesség😁😁😁 reméljük probléma se lesz most!
2020. aug. 3. 14:50
 17/19 A kérdező kommentje:

Jujjjj de jó!!!! Gratulálok!!! De szupi ilyet olvasni!!!

:))) <3

Na akkor megvan az öröm! :)

Hát nagyon szupi,könnyű,örömteli várandósságot kívánok! :))

2020. aug. 4. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Köszi😁😁😁 Azért még izgulunk, hogy jó helyen legyen. De reméljük jó helyre vackolta be magát😊 Meg persze később se legyen probléma🤞 Majd azért írj, hogy sikerül az inszem nálatok😉
2020. aug. 4. 20:52
 19/19 A kérdező kommentje:

Biztos jó helyre telepedett :) Ki sem akar majd jönni onnan :D

Okés írok és te is hogy alakulnak majd a pocakos időszakaid :) :)

2020. aug. 5. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!