Inszeminációra volt aki otthonról vihette a spermát?
Ha igen,hol csinálták és mennyi idő alatt kellett beérni vele.
Előre is köszönöm a választ :)
Szerintem nem engedélyezik.
Így akár lophatja is valaki a spermát a partnere tudta nélkül.
Én 4 éve járok a nőgyógyászomhoz, nem tudom hogy van e köze hozzá. Nekünk otthonról kellett vinni, szó sem volt róla hogy helyben kellene. Fél órán belül be kellett érni vele, és a mellkasomra kellett ragasztani egy fecskendőben, hogy testmelegen legyen. Először azt hittem viccel ezzel a doki, de ez teljesen komoly mielőtt valaki azt hiszi én találtam ki. Kaáli intézetben ott kell leadni helyben, de ott van is erre külön szoba. Ott a férjeknek még személyit is be kell mutatni.
Lopni azért csak nem lehet a partnertől, szerintem azért azt észre lehet venni. De most belegondolva furcsa, hogy valahol otthonról is lehet vinni, mert ennyi erővel más férfitől is viheti a nő.
Ja és nekem Békéscsabán a kórházban csinálták. 5-ször... de nem sikerült.
3-as vagyok.
Azt nem tudom mennyire volt szabályos, de lehet csak nem akartak ügyet csinálni belőle mert ilyenkor úgy is feszült mindenki, és további feszültség nem a legjobb ilyenkor.
Köszönöm Mindenkinek a választ :)
Úgy beszéltük meg a férjemmel hogy jobb lenne legalább azt is együtt csinálni,legalább némi közös együttlétet sugározna,ha már sajnos természetes úton nem jön össze a babaprojekt.. :( Együtt mennénk természetesen csak jó lenne ha lehetne vinni otthonról.
Kicsit fura ez az egész így.
Akik itt írtatok Nektek amúgy összejött a baba? :)
Ment Mindenkinek a pipa,köszönöm mégegyszer :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!