Inszeminációra volt aki otthonról vihette a spermát?

Figyelt kérdés

Ha igen,hol csinálták és mennyi idő alatt kellett beérni vele.

Előre is köszönöm a választ :)

#inszemináció #spermaleadás
2020. júl. 31. 10:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem engedélyezik.

Így akár lophatja is valaki a spermát a partnere tudta nélkül.

2020. júl. 31. 10:27
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éve járok a nőgyógyászomhoz, nem tudom hogy van e köze hozzá. Nekünk otthonról kellett vinni, szó sem volt róla hogy helyben kellene. Fél órán belül be kellett érni vele, és a mellkasomra kellett ragasztani egy fecskendőben, hogy testmelegen legyen. Először azt hittem viccel ezzel a doki, de ez teljesen komoly mielőtt valaki azt hiszi én találtam ki. Kaáli intézetben ott kell leadni helyben, de ott van is erre külön szoba. Ott a férjeknek még személyit is be kell mutatni.

Lopni azért csak nem lehet a partnertől, szerintem azért azt észre lehet venni. De most belegondolva furcsa, hogy valahol otthonról is lehet vinni, mert ennyi erővel más férfitől is viheti a nő.

Ja és nekem Békéscsabán a kórházban csinálták. 5-ször... de nem sikerült.

2020. júl. 31. 10:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet vinni, csak ahogy a 2-es írta az átadnásnál ott kell lenni mindkét félnek, szóval a partner tudta nélkül nem megy még,ha másé a minta akkor sem, kell a partner.
2020. júl. 31. 10:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: hát nálunk nem nézték, hogy ott van e a férjem. Volt hogy ott volt, de olyan is hogy ő még parkoló helyet kereset. Nem tudom ez mennyire volt szabályos🤔
2020. júl. 31. 11:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Azt nem tudom mennyire volt szabályos, de lehet csak nem akartak ügyet csinálni belőle mert ilyenkor úgy is feszült mindenki, és további feszültség nem a legjobb ilyenkor.

2020. júl. 31. 11:30
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a választ :)

Úgy beszéltük meg a férjemmel hogy jobb lenne legalább azt is együtt csinálni,legalább némi közös együttlétet sugározna,ha már sajnos természetes úton nem jön össze a babaprojekt.. :( Együtt mennénk természetesen csak jó lenne ha lehetne vinni otthonról.

Kicsit fura ez az egész így.

Akik itt írtatok Nektek amúgy összejött a baba? :)

Ment Mindenkinek a pipa,köszönöm mégegyszer :)

2020. júl. 31. 16:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: nekünk 5 inszemináció volt, de nem sikerült. De sokaknak sikerül, azért ne ezt vedd alapul. Sok sikert kívánok Nektek!
2020. júl. 31. 17:16
 8/19 A kérdező kommentje:
Fuu nagyon sajnálom h nem sikerült. :( Hát ezt nem jó hallani.. :( És mentek tovább amúgy? Nektek mi a baj?
2020. júl. 31. 22:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszi. Nekem hormonvizsgálat is pl csak a 4. inszem után lett csinálva. Ott kiderült hogy magas a prolaktin szintem, ami nehezíti a teherbeesést. De van rá gyógyszer, viszont addig lehet hiába próbálkoztunk. Remélem nálad azért ez nézve volt. 5.inszem után Kaáli intézetbe lettünk irányítva lombikra. Ott azóta kiderült még, hogy Pco-m van, meg mthfr mutációm. Ez egy véralvadási zavar. Mindhárom dolgot gyógyszerrel lehet kezelni, viszont természetes úton így nem sok esély volt. Most vagyunk a 3.lombikban. Tegnap lett pozitív a tesztem, hogy jó hírt is mondjak😁 de azért még félünk örülni mert idén volt egy vetélésem már😔 De a 2. is sikerült itt, reméljük most jól is fog végződni.
2020. aug. 1. 08:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit félreérthetően fogalmaztam. Nincs még nálunk gyerek. A végén amit írtam hogy második sikerült, a beültetésre gondoltam. Itt azzal is vígasztaltuk magunkat, hogy legalább tudjuk hogy teherbe tudok esni. 4 év után már ez is egy előrelépés, a rengeteg negatív teszt után.
2020. aug. 1. 08:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!