Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehet egymás után 3 szellemcsí...

Lehet egymás után 3 szellemcsíkos tesztet csinálni vagy ezek pozitívak? Mi a vèleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap reggel csináltam tesztet,ami szellemcsíkos lett,ezért csináltam mègegyet ami szintén olyan lett.

Ma reggel megismételtem és ez is szellemcsíkos.ennyi teszt után meg màr elgondolkodtam,hogy lehet nemm is szellemcsík?(igaz nem a legjobb fajta teszt,de most ez van otthon)

Nagyon nehèz volt lefotózni, halványan látszik képeken,de valóságban napfénynél jobban látszanak.

[link]

Na szerintetek?:)

(A felső kettő a tegnapi,az alsó a mai)

2020. júl. 16. 05:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Amúgy tesztenként változó,hogy mi van ráírva. De kérlek,ne kanyarodjunk el a témától.
2020. júl. 16. 15:30
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ezek sajnos negatívak. Én anno sok nega tesztet csináltam,volt ahol lattam is valamit,mintha.... aztán mikor terhes lettem nem kellett keresgélni,egyértelmű volt. A nemvárt napja előtt soha nem teszteltem,sőt vártam is mindig 2-3 napos késést. Szerintem ha nem jön meg még hétvégén se,akkor csinálj megint.
2020. júl. 16. 15:45
 13/23 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem is negatív, de reménykedek minden pillanatig amíg nem jön meg.nekem csak az jut:( aztán mikor megjön akkor a csalódás és a sírás:(
2020. júl. 16. 18:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem vegyél egy jó fajta tesztet pl predictort vagy rossmanosat.. Aztán tedd fel a képet hogy mit teszteltél.. Szorítok
2020. júl. 16. 20:59
 15/23 A kérdező kommentje:
Csináltam ma is tesztet délután,ugyanolyan halvány. Viszont arra gondolva,hogy selejtes a teszt ezen szériája egy teszttel leteszteltem az ásványvizemet,hogy arra mit mutat ki. Arra nem jött ki halvány csík. Tudom ez már beteges,de legalább tudom,hogy nem minden teszt lesz ilyen halvány csíkos.érdekes is lett volna,ha a vizemre pozitívat adott volna ki.
2020. júl. 16. 21:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Én nagyon szorítok! Remélem terhes vagy csak korán teszteltél!
2020. júl. 16. 21:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm,Anett és Sziszkaanya aranyosak vagytok:)
2020. júl. 16. 21:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Szorítok neked nagyon.. Tesztelj újra és tedd fel majd.. Remélem pozitív lesz😘😇🤰
2020. júl. 16. 21:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem tudom, mit kellene ezen látni. 😔 Mind a 2 terhességemnél a kimaradt után egy héttel teszteltem - műanyag tesztre - és 3 percen belül már megjelent a második csík. Kérdésnek ott nem volt helye.

A sok hasonló GYIK-es kérdésből gondolom, hogy mensi előtt tesztelni felesleges. Szerintem ne türelmetlenkedj! Biológiailag és pszichológiailag sem segít.

2020. júl. 17. 02:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi újság? Teszteltél azóta?
2020. júl. 19. 11:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!