Szegeden hova/kihez érdemes menni termékenységi vizsgálatra?
O már azóta nincs Szegeden, de nálam is csak egy év után kezdtek el vizsgalgatni sajnos. Nekem is mondtak anno, hogy mondjam, hogy egy éve probalkozunk, de nem akartam hazudni. Sajnos. Mert azóta eltelt 2,5 év, de még mindig nincs baba. Azóta a kaaliba jarunk, ha minden jol megy, a következő ciklusban indul a lombik.
Sikovanyecznél voltam ultrahangos petevezetek atjarhatosagin maganban, mert jod-allergiam van, azt mondtak a klinikan csak olyat csinalnak, aminek a kontrasztanyagaban jod van.
Sikovanyecz szimpatikus volt, de csak ennyi tapasztalatom van vele is.
Nagyon sajnálom, hogy ennyit kell várnotok a babára. Szívből remélem, hogy minél hamarabb összejön!
Nálatok mi derült ki, ha szabad kérdeznem?
Köszi, én is remélem, hogy lombikkal végre összejön. :)
Nagyon semmi, ami indokolná. Enyhe IR+PM alulmukodes, de amiota kezelve van, tökéletesek az eredmények.
Emiatt is húzták - halasztottak a lombikon, mert hogy inszemmel is ossze kellene jonni. Abbol volt 2 a klinikan, 4 a kaaliban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!