Szegeden hova/kihez érdemes menni termékenységi vizsgálatra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 07:52
1/14 anonim válasza:
Dr. Pásztor Norbert. Viheted a párod is, mivel andrológia szakvizsgája is van.
2/14 A kérdező kommentje:
Esetleg Neked van személyes tapasztalatod róla?
2020. jún. 23. 13:14
3/14 anonim válasza:
Nincs. De kollégaként meg tudom ítélni, hogy milyen a szakmájában.
4/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem az asszisztensével. Nagyon kedves volt, de azt mondta 9-10 hónap próbálkozás még nem elégséges idő ahhoz, hogy ez a kivizsgálás szóba jöjjön. Orvosilag mi indokolja, hogy el kell telnie egy évnek? Nagyon várjuk már és szerettem volna kicsit kivizsgáltatni magamat, de hazudni nyilván nem fogok arról, hogy mióta próbálkozunk. Köszönöm, ha válaszolsz.
2020. jún. 23. 13:58
5/14 anonim válasza:
Az, hogy makk egészséges embereknél is eltelhet ennyi idő. Felesleges kivizsgálások sorozatától kíméli meg az ember a páciensét is meg az egészségügyi rendszert is, ha kivárja az egy évet. Nyilván ez arra vonatkozik, ha nincs semmi szembeötlő probléma. Nyilvánvalóan ha valaki mondjuk havonta menstruál, annak felesleges egy évet várni. Egy teljesen sima, rutin nőgyógyászati vizsgálatra ettől még kérhetsz időpontot.
6/14 anonim válasza:
Ha valaki pl. 4 havonta menstruál*, ezt akartam írni.
Tehát ha valami szembeötlő dolog van, hogy nem jó a rendszer.
Ha nincs semmi ismert betegséged, relatíve fiatal vagy, rendszeres a menzeszed, akkor egy évet lehet várni.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Jó lett volna igazolni, hogy történik-e egyáltalán peteérés/tüszőrepedés.
2020. jún. 23. 14:28
8/14 anonim válasza:
Ha rendszeres a vérzésed, akkor feltételezhető, hogy igen. De ehhez egyébként sem kell orvos. Veszel egy hőmérőt és alaphőt mérsz, ezer éves, megbízható és olcsó megoldás. Jóval egyszerűbb, mint ciklusonként legalább 3-4 alkalommal orvoshoz menni UH vizsgálatra 10-15 ezer forintért.
9/14 anonim válasza:
Nekem nem volt szimpi Pásztor, bár csak a férjem spermaeredményét adta oda.
10/14 A kérdező kommentje:
Te kihez mentél? Vagy csak a férjednek volt szüksége vizsgálatra?
2020. jún. 24. 14:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!