11. Napon inszemináció, mikor tesztelnétek a helyemben?
Figyelt kérdés
06.17-én volt az első inszeminációnk. A ciklusom 11-ik napján. A doki azt mondta nekem, hogy 16 nap múlva teszteljek. Tuti nem bírom ki addig. :(
Nem is reális szerintem ez a dátum.
Ti mikor teszteltetek? Tudom lehet fars az eredmény, de alapból 24-26 naposak a ciklusaim.
2020. jún. 22. 08:35
12/15 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 12. dpo-n. A 10-en csináltam egy 10-es tesztet, hogy lássan jelen van e még az ovitrelle. Negatív lett. Nem vagyok csalódott és semmi rosszra nem gondoltam. Így tudom ha tesztelek csütörtökön és pozitív, akkor baba van a dologban.
2020. jún. 29. 10:57
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Most volt a 2. Inszem 08.07-én.
Szóval 1 hét múlva tesztelek. 1 nappal sem előbb.
Tegnap óta (8. dpo) feszül a mellem és fáj a bimbóm. Soha sem szokott ilyen. Rám mensinél sem jellemző a mell feszülés. Remélem jót jelent. :)
2020. aug. 16. 17:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!