11. Napon inszemináció, mikor tesztelnétek a helyemben?
Figyelt kérdés
06.17-én volt az első inszeminációnk. A ciklusom 11-ik napján. A doki azt mondta nekem, hogy 16 nap múlva teszteljek. Tuti nem bírom ki addig. :(
Nem is reális szerintem ez a dátum.
Ti mikor teszteltetek? Tudom lehet fars az eredmény, de alapból 24-26 naposak a ciklusaim.
2020. jún. 22. 08:35
1/15 anonim válasza:
Legkorábban július 1-jen tesztelj. Semmi értelme azelőtt. Ha negatív lesz csak bedepizel feleslegesen. Szedd össze magad és bird ki legalább eddig. Elhiszem, hogy nehéz, de akkor sincs értelme előbb tesztelni.
2/15 anonim válasza:
Doki nem véletlenül mondta gondolom..de biztosan lesz okosabb itt aki tud mit mondani..beágyazódas után szerintem kb 10-15nap lehet.. Most még korai lenne a teszt
3/15 anonim válasza:
Legyél türelmesebb, várd meg a nemvárt napját minimum.
4/15 anonim válasza:
Volt aki a 11.napon nagyon halványat tesztelt.. Még várj egy kicsit..nehéz de türelem..
5/15 anonim válasza:
Kaptál tüszőrepesztő szurit? Ha igen, akkor azért kell ennyit várni, hogy egészen biztosan kiürüljön és a terhesség miatt legyen pozitív. Drukkolok! 😊
6/15 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp várok még. Tudom, hogy még nagyon korán van, csak 16 nap.... huhhh. Vasárnapra gondoltam, hogy tesztelek, de az elsejét megvárom inkább. :)
Ma van az 5. dpo és reggel eléggé görcsöltem. Remélem semmi rosszat nem jelenthet.
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 22. 11:23
7/15 A kérdező kommentje:
Igen, kaptam a 9. dpon. 24 óra múlva brutális görcseim voltak, akkor repedt meg. Igen, azt nem akarom, hogy becsapjon a teszt. :(
2020. jún. 22. 11:25
8/15 anonim válasza:
A görcsölés jót is jelenthet, nekem úgy a 6-7. hétig tartottak a mensis görcsök. Drukkolok!
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! :)
Írok majd, hogy mi lett az eredmény.
2020. jún. 22. 19:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!