Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Csak én érzem , hogy a párom...

Csak én érzem , hogy a párom nagyon gyerekesen áll a dologhoz?

Figyelt kérdés

Mivel ezt a kérdést a teherbeesési problémákon belül tettem fel , így bízom benne, hogy nem fogtok leteremteni , de az a helyzet, hogy mivel 1 éve nem jön a baba és már 35 leszek , ezért úgy döntöttem , hogy ebben a hónapban mindent beleadunk amit csak lehet"..:ovu tesztelek és még a hőmet is mérem mellé, pedig nagyon nem akaródzott ez a módszer.

Most ezt is bevállaltam, mert sajnos ezek után már be kell jelentkezünk egy meddőségi központba, így meg akarok adni minden esélyt , hogy mégis összejöjjön előtte.

Szóval úgy döntöttem, hogy megvárom a pozitív ovu tesztet ami elvileg holnap , holnaputánra várható és ráadásul pont holnap megyek nődokihoz is szóval ha úgy van, hogy látja a doki hogy peteérés lesz akkor ugye még aznap össze kellene szedni magunkat...:D viszont párom holnapra beszélte meg apukájával a szokásos találkát, és amikor mondtam neki, hogy ne haragudjon, de ha azt mondja a nődoki , hogy most kell akciózni" akkor mondja le apukáját, mert ez most azt gondolom fontosabb így egy év után, mint a heti egy találkájuk..

a baj csak az, hogy egy férfitól elvárnám, hogy úgy reagál, hogy még szép és természetes, de ő csak azzal jött, hogy jó de akkor találjam ki , hogy mit mondjon az apjának...

komolyan annyira kiábrándító ez számomra....

Mit gondoltok erről én túlzom csak el?

Engem nem zavar , hogy találkozik az apukájával de nem hiszem el, hogy nem lehet egyszerűen azt mondani, hogy apa most mégsem tudok jönni tegyük át másik napra...:S

Miért kell mindent megmagyarázni a családnak....

olyan kellemetlen ez már nekem.

Ha nem jön össze és meddősigibe kell járnunk, akkor még több ilyen alkalom lesz, hogy vizsgálatra kell menni és bizony sokszor le kell majd mondani programokat ha úgy van, de én nem szeretném hogy meg kelljen indokolni....

néha úgy érzem, hogy azért sem jön össze a baba, mert annyira gyerekesnek érzem a kapcsolatunkat...:S

nem mondom én sem vagyok valami talpraesett , talán pont ezért lenne megnyugtató ha legalább a páromat igazán férfinak érezném...legalább most ilyen helyzetben...

Én túlzom csak el ?? Mit gondoltok?

2020. jún. 17. 18:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért nem lehet ezt a találkozó után letudni. Szerinted nem mindegy, hogy este 10 előtt vagy után történik a dolog? És itt most nem az a lényeg, hogy kinek az érdekeit nézed, hanem az, hogy teljesen elveszti a dolog az intimitását, csak egy kényszer együttlét lesz belőle, mert hát kell. Oké, te nőként tudod mikor van középidő, hazudnék ha én azt mondanám nem tudom, pláne hogy menstruációs naptárt is vezetek (mindig óta nem a gyerektervezés miatt), de biztos nem nyüstölném a férjem, hogy na akkor most x napon járunk dobj el mindent, dobjuk el a kulcsokat és uccu neki. Komolyan mintha valami tenyész állat lenne, és ne legyenek illúziód ezt egy férfi megérzi és nagyon nem szereti. Döntsd el mi a fontosabb a házasságod, vagy a babaprojekt. Utóbbi még simán lehet rápörgés nélkül is, de ha előbbit elveszted akkor...nos akkor te tudod mennyire fogod bánni.
2020. jún. 18. 11:42
 22/32 anonim ***** válasza:
72%

Érdekesek ezek a hozzászólások... Ti jártatok orvoshoz babaprojekt kapcsán? Én saját tapasztalatból tudom írni, hogy igenis van olyan, hogy a doki mondja meg mikor lehet együtt lenni, vagy mikor nem. Nekünk is volt ilyen férjemmel, például amikor gyógyszeres kezelés volt akkor 1 hónapban összesen 2 napon lehetett együtt lenni, amikor az ovuláció volt. Vagy például lombiknál is megmondják, hogy mikor lehet, vagy nem együtt lenni. Ez sajnos ilyen ha valaki ideáig jut. Lehet ezt poénosan is felfogni, mi például csak poénkodunk rajta, hogy na most kötelező szex van. Sok házasság erre igen rá tud menni, de kell hogy a férj is támogatólag álljon hozzá, mivel együtt szeretnénk vállalni babát.

A kérdező ellen vagytok sokan, de nem tudhatjuk hogy pl mikor megy haza a párja. Ha például hazaesik este 11-kor vagy éjfélkor a férj, kérdező meg korán fekszik, mert másnap munka. Lehetne reggel is együtt lenni (mi is többször azt is megoldottuk), de mi van ha korán megy bármelyikük munkába, és pl azért nincs kedvük. Vagy mi van ha piálnak is az apjával, nekem olyankor nem mindig van kedvem együtt lenni a férjemmel. Nem tudjuk milyen az életük. Nem a kötelező szex a legrosszabb az egészben, sok egyéb más dolog van ami a nővel történik ha már orvoshoz jár. Lehet nem kellene kötelező szexnek neveznem, de ez igenis, hogy az. De lehet azt élvezni is:D:D:D:D

2020. jún. 18. 12:35
 23/32 anonim ***** válasza:
87%

Nem ezzel van a baj, hanem hogy gyerekesnek tartja a párját, nem érzi társának, és idegesíti a számítógépezése.

És így akar gyereket, aztán megsértődik, ha itt páran rávilágítunk, hogy a gyerek előtt, a kapcsolatot tegyék rendbe.

De már az elején is így fogalmaz, hogy "úgy döntöttem mindent bevetünk". Nem ketten döntenek, csak ő. Itt a valódi probléma és nem a kötelező aktusban.

2020. jún. 18. 12:44
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm 22-es. Nekem is ez fordult meg a fejemben, hogy a meddőségin ha elkezdik a kivizsgálásokat, akkor ott tényleg ez lesz.

Spermavizsgálatnál konkrétan vagy ott azonnal, vagy a mintavétel" után 1 órán belül be kell érni a mintával.

Amint elkezdjük ezt a tortúrát, már nem éppen a romantikáról fog szólni az egész.

A férfinak tulajdonképpen csak ennyi vizsgálatot kell elszenvedni, viszont egy nőnek sokkal többet..

A hőmérőzést ő erőltette és mondogatta nekem, én ódzkodtam tőle, szóval tudja jól hogy mi az hogy időzített együttlét.

A gondom a találkával az volt, hogy akkor elveszik az egész intimitása a dolognak.

Ez az utolsó hónap mielőtt a meddőségi központba jelentkeznénk és szerettem volna adni még egy esélyt ebben a hónapban magunknak, hátha..

Nekem nem azzal van a bajom, hogy elmegy vagy későn jön haza, hanem azzal, hogy én is ember vagyok, és az utolsó 2 hónapban igyekeztünk időzítetten együtt lenni, ahogy a nőgyógyász ajánlotta, és egyszerűen szerettem volna elkerülni ezt a megjövök este 10 kor, már fáradtak vagyunk másnap munka, de azért gyorsan hangolódjunk még rá együttlétet.

Az apukájával holnap is tudna találkozni, és csak ennyit szeretnék, hogy most az egyszer tegyék át másnapra anélkül, hogy bármit meg kelljen neki magyarázni.

De lehet , hogy túl nagy kérés..mindenesetre amint megkezdődnek a meddőségi kezelések, azok bizony nem arról fognak szólni, hogy legyetek együtt amikor kedvetek van..

Az , hogy egész nap játszik , az meg azért zavar mert nagyon keveset mozog, és az az egészségének sem tesz jót, babaprojekt ide vagy oda.

De tényleg köszönöm mindenkinek a válaszokat, legalább rájöttem , hogy másokat nem zavarna, szóval csak eltúlzom.

2020. jún. 18. 15:03
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a mind a kettőtöknél a kommunikációval van a probléma.

"viszont párom holnapra beszélte meg apukájával a szokásos találkát, és amikor mondtam neki, hogy ne haragudjon, de ha azt mondja a nődoki , hogy most kell akciózni" akkor mondja le apukáját, mert ez most azt gondolom fontosabb így egy év után, mint a heti egy találkájuk..

a baj csak az, hogy egy férfitól elvárnám, hogy úgy reagál, hogy még szép és természetes, de ő csak azzal jött, hogy jó de akkor találjam ki , hogy mit mondjon az apjának..."

Annyit kellett volna neki mondani, hogy légyszíves mondd le a holnapi találták édesapáddal, mert megyek a nőgyógyászhoz, lehet, hogy megerősíti, hogy peteérésem lesz, és szeretnék veled munka után kettesben lenni.

Lehet, hogy ha így vázoltad volna fel neki a dolgokat, akkor megkaptad volna azt az empátiát, amit vártál, hogy igen drágám, természetesen lemondom.

A számítógépezésen sem kell fenn akadni, mindaddig amíg nem megy a család rovására. Az én férjem is sokat számítógépezik, neki ez pont ugyanolyan hobbi, és stressz levezetés, mintha elmenne minden héten kocsmázni a haverokkal.

Amíg nem 150 kg a férjed, addig a stressz sokkal többet árt a spermának, mint a mozgás szegény életmód. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg dolgozik, mozog ő eleget ahhoz, hogy ne menjen az egészsége rovására a számítógépezés.

Mi nem bántani akarunk, jót akarunk neked, legyél egy kicsit kedvesebb a férjeddel, mert ha nem fogod kicsit vissza magad, meg fogja unni, és se baba, se férj nem lesz. Megéri? Mikor fogsz találni mégegy férfit akivel gyereket tudsz vállalni? Lehet hogy ha most elcseszed, örökre lemondhatsz a babáról, mert mire találsz mégegy férfit aki gyereket akár veled vállalni, addigra tényleg kifutsz az időből.

Becsüld meg a férjedet, és ne cseszegesd, mert a legtöbb pasinak nem olyan fontos a gyerekvállalás, hogy ilyen hisztit, erőszakosságot hosszú távon elviseljen, és még meddőségi klinikára is menjen veled.

2020. jún. 18. 17:01
 26/32 A kérdező kommentje:

megkaptam az empátiát, a problémája csak az volt, hogy mit találjon ki az apukájának..azt mégsem mondhatja el, hogy bocsi apu, szeretnénk neked unokát csinálni. Na mindegy már nem stresszelek ezen.

Egy nőnek mindig komolyabb vizsgálatokon, és kezeléseken kell átesni ha nem jön a baba, én azt gondolom, ez a minimum egy férfitől amit elvárhat egy nő.

Igen dolgozik, de a munkahelyén is végig ül, majd hazajön azonnal lefekszik a gép elé és este 10 ig játszik..

mellette hétvégente haverozik vagy haverozunk.

Nincs is ezzel gond, de a napi mozgása az kb 30 perc séta és ennyi.

Kivéve ha megkérem , hogy menjünk el sétálni.

Ez bizony nem éppen egészséges.

Szokott tornázni néha de ő maga is bevallja, hogy kb 5 percet tornázik.

Mindegy igazából nem várhatom el tőle, hogy mozogjon többet, ha neki így kényelmes, csak sajnálom, mert hosszú távon ennek meglesz a böjtje.

Köszönöm utolsó azért.

2020. jún. 18. 19:00
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Úgy érzem, én átérzem a lelkiállapotod. Kaptál itt hideget meleget, az nem vitás. Annyi biztos, hogy mindenki máshogy éli meg ezt az időszakot, de szinte mindenkinél egy bizonyos idő eltelte után, az izgalom átadja a helyét az aggodalomnak és kételynek. Egyre inkább azon kattogsz, hogy miért nem sikerül már? Valami baj van velem/velünk? És ez az aggodalom egyre inkább elhatalmasodik, a romantikus együttlétekből időzített szex lesz, ovuláció tesztezés és hőmérőzés meg nyákfigyelés. És elvész az intimitás.

Te is írtad, érzed, hogy ebben élsz már, nem tudsz másra sem gondolni. Arra gondolj- mielőtt leírod a kapcsolatodat- hogy milyen érzés lehet ez a párodnak? Egész biztos, hogy neki sem könnyű. A látszat ellenére nekik is nehéz egy ilyen helyzetet feldolgozni. Lehet, hogy a számítógépezésbe menekül, csak hogy pár órára kikapcsolódhasson. Lehet, hogy szüksége van az édesapjára és a vele töltött időre, ahhoz hogy ne mindig ebben éljen.

Neked pedig tudnod kell, mikor kell megállni, ha nem akarod, hogy teljesen elhidegüljön a kapcsolatotok. Hagyd most ezt a hónapot és inkább üljetek le beszélgessetek. Mondjátok el egymásnak, hogy kiben milyen érzések vannak. De semmiképp se add még fel a kapcsolatod. Azért gondolod ezeket, amiket írtál, mert már teljesen felemészt az örökös sikertelenség.

Tapasztalatból írtam ezeket, én is keresztül megyek ezeken, sajnos nekünk sem sikerült még a baba és vannak nagyon mély, sötét időszakaink. De aztán, valahogy erőt merítünk egymásból.

Kitartás!

2020. jún. 19. 15:45
 28/32 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm utolsó. Igen senki sem a rástresszeléssel kezdi , ez így van...aztán később hullámvölgyek.

És mi még nagyon az elején vagyunk.

Tegnap végül elment apukájához, én meg elengedtem már ezt az egészet.

Ma este is elment apukájához..ma is buli van..:)

hát..talán el kellene engedni és szüneteltetni kicsit ezt az egészet.

Elbizonytalanodtam és elfáradtam most kicsit.

Nagyon drukkolok nektek is utolsó, és köszönöm a megértő szavakat..:)

2020. jún. 19. 22:23
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Te akarod, család akarja. És párod??
2020. jún. 20. 20:09
 30/32 anonim ***** válasza:
32%
Az apu alapanyag aki melozik majd döglik 10ig a gép előtt? Vicc
2020. jún. 20. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!