Csak én érzem , hogy a párom nagyon gyerekesen áll a dologhoz?
Mivel ezt a kérdést a teherbeesési problémákon belül tettem fel , így bízom benne, hogy nem fogtok leteremteni , de az a helyzet, hogy mivel 1 éve nem jön a baba és már 35 leszek , ezért úgy döntöttem , hogy ebben a hónapban mindent beleadunk amit csak lehet"..:ovu tesztelek és még a hőmet is mérem mellé, pedig nagyon nem akaródzott ez a módszer.
Most ezt is bevállaltam, mert sajnos ezek után már be kell jelentkezünk egy meddőségi központba, így meg akarok adni minden esélyt , hogy mégis összejöjjön előtte.
Szóval úgy döntöttem, hogy megvárom a pozitív ovu tesztet ami elvileg holnap , holnaputánra várható és ráadásul pont holnap megyek nődokihoz is szóval ha úgy van, hogy látja a doki hogy peteérés lesz akkor ugye még aznap össze kellene szedni magunkat...:D viszont párom holnapra beszélte meg apukájával a szokásos találkát, és amikor mondtam neki, hogy ne haragudjon, de ha azt mondja a nődoki , hogy most kell akciózni" akkor mondja le apukáját, mert ez most azt gondolom fontosabb így egy év után, mint a heti egy találkájuk..
a baj csak az, hogy egy férfitól elvárnám, hogy úgy reagál, hogy még szép és természetes, de ő csak azzal jött, hogy jó de akkor találjam ki , hogy mit mondjon az apjának...
komolyan annyira kiábrándító ez számomra....
Mit gondoltok erről én túlzom csak el?
Engem nem zavar , hogy találkozik az apukájával de nem hiszem el, hogy nem lehet egyszerűen azt mondani, hogy apa most mégsem tudok jönni tegyük át másik napra...:S
Miért kell mindent megmagyarázni a családnak....
olyan kellemetlen ez már nekem.
Ha nem jön össze és meddősigibe kell járnunk, akkor még több ilyen alkalom lesz, hogy vizsgálatra kell menni és bizony sokszor le kell majd mondani programokat ha úgy van, de én nem szeretném hogy meg kelljen indokolni....
néha úgy érzem, hogy azért sem jön össze a baba, mert annyira gyerekesnek érzem a kapcsolatunkat...:S
nem mondom én sem vagyok valami talpraesett , talán pont ezért lenne megnyugtató ha legalább a páromat igazán férfinak érezném...legalább most ilyen helyzetben...
Én túlzom csak el ?? Mit gondoltok?
Nekem ezekbol ugy tunik h a gyereket jobban akarod mint azt h tole szulessen.
A kapcsolatodat kellene atgondolni elobb.
Szerintem is te vagy a gyerekes. Ráadásul mint látható az írásodból, nem is igazán működik a kapcsolatotok, egy biztos: te mindenáron gyereket akarsz.
Számomra rendkívül kiábrándító lenne ez az állandó "mindent megtervezek" dolog, hogy be van osztva, hogy most és most kell szexelni és elvárod, hogy a másik szervezze át a programját, mert nektek kötelezően szexelni KELL. És ha épp nem lenne hozzá kedve?? Akkor gondolom az lenne a baj.
Mondjuk nem azért, de a párod szerintem a legnagyobb empatikusággal állt a dolgokhoz.
Ha elém álltál volna egy ilyennel, hogy dugnunk kell, mert a nődoki azt mondta, és most azonnal lemondassz minden más programot, mert hát dugni kell, hát én lehet, hogy elküldelek a francba, hogy majd akkor dugunk, ha mindketten azt szeretnénk, és nem akkor amikor nekem megmondják, hogy dugni kell.
Ne csodálkozz, ha tönkre megy ebbe a házasságod.
Tudod mit kellett volna tenned? Szépen egy szót se szólni a peteérésről, meg a nődokiról, megvárni este míg hazajön a férjed az apjától, felvenni egy szexi fehérneműt, berakni egy lágy zenét, gyújtani pár gyertyát, megmasszírozni a párod vállát, és tenni amit tenni kell.
Nem is tudom melyik a vágy fokozóbb...
Előző vagyok. Még azt hozzá tenném, hogy bőven elég, ha te tudod, hogy peteérésed van, és úgy szervezed a helyzetet, hogy baba legyen.
Nem kell egy ekkora felelősséget egy férfi nyakába akasztani, hogy márpediglen neki most spermát kell adnia, ha törik, ha szakad, mert te gyereket akarsz.
A te tested, a te dolgod, a férfival csak annyit kell megbeszélni, hogy akar-e gyereket, mehet-e gumi nélkül. Pont.
A pasik mindig akarnak szexelni, csak a megfelelő körülmények kellenek hozzá, hogy ne tudjon nemet mondani. Ezt pedig nekünk nőknek kell elérni.
Kedves utolsó ahogy később a gyermeknevelés , ez sem csak az én dolgom..nem kell ekkora felelősséget a nyakába akasztanom?
nem szeretném inkább kifejteni , hogy mit gondolok erről a tanácsról, de
szerencsés a párod, ha állandóan az ő érdekeit nézed..én sajnos nem vagyok ilyen önzetlen.
de belátom, nem láthat bele senki a másik életébe.
köszönöm a segítőkész válaszokat, a rosszindulatú válaszokat elengedem, mert én magam részéről mindig azt nézem, hogy hol miben lehet segíteni valakinek, nem pedig azt hogy hogy lehetne belerúgni egyet.
A párommal megbeszéltem , elmagyaráztam neki, hogy nekem miért lenne fontos, hogy lemondja és elnapolják. Megértette és elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!