Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogok ujra aludni...

Mikor fogok ujra aludni ejjel? Nagyobb gyerekesek valasza erdekelne.

Figyelt kérdés
Mikor jon el az a pont vajon, hogy akkor es addig alhatok, ameddig en szeretnek?
2020. márc. 4. 06:58
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
4 eves es 3 honapos a ket gyerekem. Szeretnem latni a fenyt az alagut vegen. Azok valasza erdekelne, ahol a gyerek ebresztette oket kicsikent, mikor lett jobb.
2020. márc. 4. 06:59
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
2 hónapos korától átalussza az éjszakát a kislányom. Nekem így alakult, de minden gyereknél más. Így rendesen erre senk sem fog tudni válaszolni neked. Mindenesetre kitartást! :)
2020. márc. 4. 07:01
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Még jó hogy mondta, hogy olyanok válasza érdekli akiket keltett a kicsi. 🤦

Hát kérdező nekem akkor lett jobb, mikor már tizenéves lett kicsi is. Akkor már hét közben nem kellett kelteni, viszont ugye a munka miatt keltem. Viszont hétvégén sokáig aludt, vagy osonva járkált reggel. Így alhattam

2020. márc. 4. 07:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Kiegeszitettem az 1-es valaszban a kerdest.
2020. márc. 4. 07:06
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

nem akarlak elkeseríteni, de szerintem olyan 14-15 éves korukban. Akkor ők majd alszanak délig is, és te is addig alszol majd, ameddig szeretnél.:D

Én sis várom már:) még 13 év,és aludhatok nyugodtan

2020. márc. 4. 07:16
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem soha. Max.majd ha eltemettek, akkor talán békén hagynak. Talán. Mire lehetne aludni a gyerektől, addigra megszokod, hogy nem alszol, és nem tudsz aludni.
2020. márc. 4. 07:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
9 éves, még nem jött el az a pont...
2020. márc. 4. 08:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

10 es 11 evesek amnagyobb gyerekeim.

Az egyikuk aludna 10-ig is, ha tehetne (hetvegen szokott is), a masik alapban rossz alvo, de ha fel is ebred 6 korul, akkor is elvan. Olvas, tv-t nez, rajzol, szoval nem ebresztene.

De teljesen mindegy, mert en hetvegen is ebren vagyok max 6-kor magamtol, tekintve, hogy melo/suliba keszules miatt hetkoznap kelni kell, igy megszoktam azt.

Tehat ha mar nrm a kicsi gyerek ebreszt, akkor azert kell ebredned, mert te is dolgozni jarsz, oket is suliba viszed, rendezed, stb. Arrol nem is beszelve, hogy sokszor korabban kelek, hogy megfozzek meg reggel, ha tudom, hogy suli/melo utan mas dolog is van es nem lesz ido akkor.

De az en szerencsem annyi, hogy nem vagyok nagy alvo, koran keltem gyerekek elott is, 6 ora alvassal akkor is vigan elvoltam.

Most is annyi van, csak a kisebb miatt ez megszakitassal.

En az ejszakai ebredest viselem nehezen.

2020. márc. 4. 08:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok, a lenyeg kimaradt. A rosszul alvo gyerekem regebben 4-5 korul ebredt, akkor o ebresztett engem es olyan 8 rves kora korul toloditt ki ez 6-7-re.
2020. márc. 4. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

12 és 8 éves fiúk.

Még most sem alszom addig amíg szeretnék hisz van kötelezettség még hétvégén is.

Annyi különbséggel hogy hétvégén reggeli után még ágyba visszabújva mesézünk stb!

1 osztályos a kisebbik fiam,egészen tavaly májusig,az oviból ballagáskor volt olyan hogy ő felkelt az éjszaka közepén hogy kialudta magát! Olyankor kaptam agymenést 😀😂

Most a suli végre őt is lefárasztja,nagyobbik fiam már szinte önálló,bár ő teljesen más eset mert már az ovikor látszott a zenei érdekeltsége most pedig egy neves zenei suliba jár.

2020. márc. 4. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!