Mennyibe kerül Magyarorszagon egy mesterseges megtermekenyites ICSI metodussal?
Figyelt kérdés
#ICSI #mesterseges megtermekenyites
2020. máj. 28. 07:38
1/9 anonim válasza:
Államilag támogatottan ingyenes. Ajánlom a Dévai intézetet.
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem jöhet szoba. A fiam svajci allampolgar, Svajcban el. Mivel itt nagyon draga, ezert gondolt arra, hogy Magyarorszagra mennek megcsinaltatni. Ha nem tamogatja az allam, akkor mennyibe kerül?
2020. máj. 28. 08:52
3/9 anonim válasza:
Kaáli intézet oldalán fent van az árlista mindenről. Intracitoplazmatikus spermiuminjekció (ICSI) alkalmazása és biológiai munkája 150.000 Ft
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)
2020. máj. 28. 09:12
5/9 anonim válasza:
De az csak maga az eljárás. Ahhoz hogy odáig eljuss, kell stimuláció, leszívás és a megtermékenyített petesejtet be is kell ültetni. Ezeket mind számold még hozzá. Ne ott koppanjatok, amikor nem 150et mondanak végső árnak...
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok: Azért írtam, hogy az árlista fent van, hogy ott mindent meg lehet nézni. Én a konkrét kérdésre írtam a 150e Ft-ot. Ahhoz még hozzá jön igen sokminden. Az 5-ös válaszoló jól írja, de még akkor kiegészíteném azzal, hogy ott vannak még a gyógyszerek, vitaminok (ez nekem drágább mint a gyógyszer adag). Vitaminokat már stimuláció előtt 3 hónappal el kell kezdeni szedni, és sokfélét. Ráadásul vannak még köteleő vizsgálatok amiket meg kell csináltatni.
7/9 anonim válasza:
Jó, csak aki nincs képben,az simán azt hiheti, hogy ennyi az egész. Kb egy lombik 700-800 ezer körül jön ki.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen a 7-800 ezer mar realisabb. Svajcban 3x-4x annyi.
2020. máj. 28. 19:15
9/9 anonim válasza:
Most, 2022-ben milyenek az árak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!