Clostyval jó lesz? Hogy értette?
Figyelt kérdés
A doki nézte a petefészkeim uh-val, és mondta hogy stimulálásra szerinte jól fog reagálni. Hogy érthette? Miből gondolja?2020. máj. 26. 15:26
1/7 anonim válasza:
Ahogy én tudom, ez egy meddőséghez kapcsolódó fogalom. Egy eljárási rendszer resze, amely a gyermeknemzés lehetővé tételére irányul abban az esetben, ha az illető spontán módon nem termékenyül meg.
Gyakran kapcsolódó kifejezés a follikulometria, ami egy vagy több vizsgálat segítségével segít megállapítani a megtermékenyítés legjobb módját.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudtam, a kérdés az, hogy egy uh-ból honnan tudja a doki, hogy hogyan fog reagálni a stimulálásra a petefészek???
2020. máj. 26. 20:47
3/7 anonim válasza:
Mert orvos. Nyilván tisztában van olyan információknak, ami erre utal.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt is tudtam. Képzeld, arra gondoltam hogy van itt olyan aki tudja ezt a rejtélyt. De látom itt csak olyanokat érdemes kérdezni, hogy “ez pozitív e”? 🤷🏼♀️
2020. máj. 27. 07:26
5/7 anonim válasza:
De könyörgöm, szerinted ide orvosok járnak? Átlag emberek használják a Gyakorit, ez nem egy "Orvos válaszol" féle oldal. Talán kérdezz egy olyan oldalon, tuti több értelmes választ kapsz. Nem rosszból, de tényleg, itt ne várj többet, még a végén félrevezet valaki akár akaratán kívül is.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem is orvosokra számítottam, hanem olyanokra akik laikusként többet tudnak a fenti két válasszal ellentétben, hisz nagyon sokan vannak ilyen gondokkal és ilyen terápiás is.
2020. máj. 27. 08:15
7/7 anonim válasza:
Szia! Négy gyermeket szültem, láttam-hallottam már ezt azt... :) A petefészkeid alap esetben egy domináns és két-három nem domináns, de érőfélben lévő tüszőt mutatnak UH képen. Ez egy "szép" petefészek UH képe. Ha alig van benne és csak éretlenség jeleit mutató tüsző vagy éppen hogy nagyon sok apró, az nem jelent jót. Biztosan hallottad már a PCOS kifejezést, ez utóbbi tipikusan ennek a betegségnek a tünete, nehéz vele teherbe esni, de nem lehetetlen. Egy szóval biztosan szép kis képet mutatott az UH a petefészkeidről és a dokinak minden oka megvan a bizakodásra, hogy onnan hamarosan elindul el kis Élet Hozzátok! Szívből kívánom, hogy így legyen! A Closty tényleg jó, sok mindenre megoldás. Lehet, hogy Neked is csak egy kis lökés kell! HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!