Clostyval sincs peteeres?
Figyelt kérdés
Első hónapban 2x0,5 szemet szedtem, nem volt peteeresem, de aztán időben megjott. Most 2x1 et szedek, hétfőn uh, de annyira félek, hogy megint nem lesz tüsző. Van olyan, hogy vki már nem stimulalhato? Doki szerint 3 hónap bogyoszedes után komoly bajok vannak, ha még akkor se sikerül, de nem részletezte. Átjárhatosagira azt mondta, előbb peteeres kell, hogy legyen, mert akkor nincs minek elvándorolni a vezetéken, szóval rajtam az se segít.2017. jún. 23. 17:40
1/4 A kérdező kommentje:
(merckformin, diéta és sport mellett természetesen, mivel pcom van)
2017. jún. 23. 17:44
2/4 anonim válasza:
En szedtem 2*1et, 3*1et, es 1-et naponta.. Nekem volt pém, a napi 2 szemtol. (3tol is) napi egytől nem. Attól cisztaim voltak.
3/4 anonim válasza:
Nekem semmit se csinált napi két szem sem. Injekció formájában kaptam tüszőérlelőt, lett is két szép tüszőm, meg is repedt (másik injekciotol), másfél hét múlva derül ki, hogy van-e eredménye.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó majd írd meg milyen eredmenyed lett.
Szóval akinek nem jó a tabletta, az injekciót kap, értem. Remélem ilyenre nekem is lesz lehetőségem a dokinál.
2017. jún. 24. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!