Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 9. napon. Lehetség...

Ma vagyok a 9. napon. Lehetséges, hogy már most elkezdett kicsit beduzzadni a mellem? Clostyval kezelnek ebben a hónapban. Lehet nem is a 14 napon, hanem előbb lesz peteérés?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Clostytól a 11. napom volt peteérésem
2009. okt. 8. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is Clostit szedtem és a 13. napon volt ovulációm. De ma sajnos megjött.
2009. okt. 8. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem olyan mellfáját, alhasi görcsöket csinált a closty! Eredménytelenül. Mindent összekavart, de ez a doki hibája, mert 1szerkésett 2 hetet, norcoluttal jött csak meg, semmi kivizsgálás, egyből clostyt írt föl. Pedig csak a sok idegeskedés volt az oka, hogy késett. Csak azért írom ezt le, hátha vki lesz még így, kivizsgálás nélkül semmit ne vegyetek be!! Fél év telt el azóta, talán most minden úgy van a ciklusommal mint régen, és már örülnék, ha csak 9 hónap múlva jönne meg.
2009. okt. 9. 06:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát rám nem mondható, hogy nem vizsgáltak ki. Pco-s vagyok. Volt hormonvizsgálatom, HSG-m, lapar műtétem, inzulinrezisztencia vizsgálat, férjemnek sperma vizsgálat... Köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!