Hogy Clostyval sincs peteérés az mennyire gyakori? Vagy ebben a gyógyszerben lehet bizni hogy csinál?
pco-s vagyok, nagyon ritkán van peteérésem, clostyt kaptam.
az ovutesztem a 11napon totál negativ, nincs is 2ik csik vagy annyira halvány h szinte semmi...aggodok h ez sem hatásos..vagy még bármi lehet?most használok először ovutesztet is. ez a gyógyszer szinte biztos h csinál peteérést ugye???
Szia.
Én két hónapi szedtem semmi eredméyne nem lett, így az orvos tanácsára nem szedem tovább. Most egyáltalán nincs menstruációm sem. Nekem nem használt, de sok nőnek segített. Mindenki más, mások a problémák. De ne keseredj el:)
Szia!
csak semmi para.Én szedek clostyt és szintén pcos vagyok.Én a második clostys hónapomnál tartok, és most a 14-ik napom van peteérésem.Tegnap extra pozit teszteltem.Viszont előző hónapban már tiszta ideg voltam mert még a 14-ik napi tesztem negatív volt,de 16. napra volt pozi.Szóval nekem is kitolta az első hónapban a gyógyszer most elég hamar lett.Nyugi ne idegeskedj!!szurkolok.Ja és írj hogy mikor lett pozi!!!!
SZia. Én télen szedtem. Első két hónapban még clostival sem volt peteérésem. A doki UH-on látta, hogy nem volt. :( Tiszta ideg voltam. Aztán a harmadik hónapban nem szedtem, mert nem tudtam volna UH-ra menni. Képzeld, megfogantak az ikrek. :)
A clostinak elnyújtott hatása van, és nem is hat az első hónapban annál, akinek alapból nincs pé-je, mivel idő kell, hogy kifejtse a hatását.
Nagyon tudom ajánlani, hogy szedj mellé méhpempőt, mivel az ellensúlyozza a closti méhnyálkahártya vékonyító hatását!
Sok sikert! :)
Mindenkinek nagyon köszönöm hogy irt!!!várok várok türelemmel:D és nagyon bizom ezekben a bogyokban s persze magunkban is. várok türelemmel,aztán meglátjuk melyik honapom lesz szerencsés...csak legyen:)
jó,majd megirom mikor pozi az ovu:)ma van a 13nap...még van egy hetem kb szerintem.
amugy van h 4-5hónapig nem menstruáltam, aztán van h egymás után 2x, szóval nálam nagyon nem lehet belőni sajnos:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!