Clostilbegyt okozhat hamis terhességi tesztet? Kétségbe vagyok esve
Szerintem elég valószínűtlen, hogy 8 teszt hibásan mutat pozitívat, inkább az lehet, hogy még nagyon korán van és azért nem lát az orvos semmit, amúgy is az orvosod elég bunkónak tűnik a leírásod alapján...
Szerintem várj még egy kicsit és közben keress egy új orvost és hozzá menj 1-2 hét múlva
meg azt elfelejtettem írni, hogy ez a gyógyszer elvileg nem okozhat hamis pozitívat
ami hamis pozitívat okozhat az hcg injekció, de azt mondani szokták, hogy terhességi tesztekkel tesztelni kell, hogy meddig van a szervezetben
nagyon ritkán ciszta
Felesleges pozitív teszt után orvoshoz rohangálni, hiszen nem láthat még semmit sem!
Lehetetett volna kedvesebb is (már ha tényleg bunkó volt), de alapvetően igaza van. Feleslegesen túráztatod magad és őt is! A többihez nem tudok mit szólni, ha valaki ennyire beletapos a magánéletében, akkor védd meg magad!
Szóval első tanacs
Azonnal válts orvost mert ez a valaki borzalom!!!!
A teszt nem véletlen pozitív viszont nem érdemes hamar menni mert tényleg semmit nem lehet látni. A mesni elmaradás után 3-4 héttel a legjobb addigra már szívhang is kell hogy legyen. 🙂
A 8,9 mm nyálkahártya vékony de azért nem szörnyű. Nekem egy nap késésnél 7mm volt ami a minimum, progi kellett de egyébként 17 hónapos egészséges kisfiam van.
Ne pánikolj, örülj! ❤️
Sziasztok! Ez az 1. Clostis hónapod?
Nekem ez az 1. hónapom és most járok a 6. dpo-n.Ma leesett a hőm 36,4re. Apró szurkáló érzést érzek a méhemnél. Neked lerövidítette a ciklusoad a gyógyszer? Mik a tapasztalataid? B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!