Első clostis hónap,12. napon negatív LH teszt. Lehet, hogy nem használ a gyógyszer?
Biztosra menés = szex 2-3 naponta a termékeny időszakban! Ez az alapja a "gyerekcsinálásnak".
Nem kell tudni, melyik nap reped a tüsző, azt kell garantálni, hogy mindig legyen élő spermium a petevezetőben, ehhez kell kb. kétnaponta szexelni. Felejtsd el az LH tesztet, teljesen fölösleges, az UH megmutatta, hogy szépen érnek a tüszők, pár napon-max egy héten belül megreped valamelyik. Az LH teszt sem pontosabb annál, amit a doki mondott.
Így lett a nagyfiam és az ikreim is Clostyval. Nem görcsöltem rá a repedés idejére, egyszerűen együtt voltunk amikor jól esett figyelve arra, hogy min. három naponta legyen szex, de inkább minden másnap. Ennyi, tényleg! Drukkolok!
Igen, nagy eséllyel megreped, ha nem, akkor a következő Clostys hónapnál tüszőrepesztő injekcióval szokták kombinálni. Nekem nem volt rá szükségem, szépen megrepedt az, aminek kellett. Az LH teszt amúgy nem ad választ arra, hogy sikerülni fog-e a repedés, az LH csúcs is csak valószínűsítni, hogy repedni fog a közeljövőben, de LH csúcs mellett is elmaradhat a repedés.
Én is IR-es vagyok, nekem is műtöttek ki endometriózisos plakkokat, pajzsmirigy alulműködésem van ezekhez. De jó volt a Closty, amikor már kezelve voltak az alapbetegségek. (Javultak az értékek, de még kellett egy kis rásegítés.) Jó lesz az, lazíts egy kicsit! :)
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!