Clostilbegyt gyógyszert szed valaki?
Csak ultrahangos követéssel szedd be! Engem túlstimulált és azt a fájdalmat nem kívánom senkinek! Nem sírtam annyit szerintem soha még azelőtt.
Nem sikerült azóta sem a baba.
Átjárhatóságinál laparoszkópost kérd és akkor már a méhtükrözés is legyen megcsinálva. Lombikhoz/inszemhez úgyis kérni fogják ezeket.
Előző vagyok.
Párodnak volt spermavizsgálat és hormon?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem azt mondta az orvos nem kell mellette ultrahangos ellenőrzés! Mondjuk most kicsit megvagyok ijedve, hogy sikerülni fog e a gyógyszeres kúra, mert a menstruációm az előző hónapban kicsit felborult, a mindig pontos mensim előző hónapba 7 napot késett, és most is késik 2 napja... Bár örülnék de sajnos nem hiszem hogy baba van a dologban! :( vajon így is hatásos a gyógyszer?
Sziasztok! Az első clostis kúra után ami 5 szem volt 5 napon keresztül, a mai napon 2 pozitív tesztet csináltam bár néha néha picit görcsöl a hasam alul, szerintetek az baj? Kedden tudok csak orvoshoz menni addig is reméljük a legjobbakat!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!