Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Clostilbegyt gyógyszer...

A Clostilbegyt gyógyszer segít az alacsony progeszteron szinten? Sajnos nekem nagyon alacsony így kaptam ilyen gyógyszert amit nemsokara el kell kezdenem.

Figyelt kérdés
Kinek sikerült vele a teherbe esés?
2018. okt. 29. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A closty peteérést csinál, ha nem bolt peteérésed és ezért alacsony a progi segíthet, de akkor előbb ki kell vizsgálni miert nincs peteérésed.
2018. okt. 29. 07:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szedjél mellé még E vitamínt, az segít vastagítani a mnyh.
2018. okt. 29. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Maga a closti nem. De ha csinál peteeres, akkor viszont a peteeres által valamennyit javul a progiszint. Viszont ha nagyon alacsony, akkor nem tud sokat tenni az ovuláció sem és kell a pótlás
2018. okt. 29. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontos kivizsgálás kellene, hogy mitől lehet alacsony a progi szint. Lehet amúgy természetesebb módszerekkel próbálkozni, pl baratcserje vagy természetes progeszteron potlas( krém formájában). Én ezt tettem, nem mertem hormon tartalmú készítményt szedni legtöbbször nagyobb kart csinál, mint hasznot.
2018. okt. 29. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!