Clostilbegyt tablettáról kérlek írjatok tapasztalatokat?! Részletek lent.
Van egy 3 éves kislányunk, viszont férjemmel szeretnénk most már kistestvért is. Szeptember óta próbálkozunk vele, sajnos eddig sikertelenül.
Nőgyógyászommal már konzultáltam, decemberben kezdtem a Clostilbegyt kúrát, most volt a 3. hónap február elején, de továbbra is sikertelenség... Elző hónapban, januárban ultrahanggal megnézte a peteérést, ovu előtt álltam még, de az ultrahangon mindkét petefészekben látott már nagyobb petesejteket. Viszon az ő javaslatára folyamatosan csinálom az LH hormon teszteket is otthon, de azok meg mind negatívak, soha nincs rajtuk 2 csík. :(
Ráadásul ebben a hónapban, a ciklus 14. napján (ez Vasárnap volt) vérezgettem is, élénk piros volt a vér. Az ovu teszt előtte nap és aznap is negatív volt.
A kérdésem az, hogy kinek mi a tapasztalata a Clostilbegyt tablettáról, illetve okozott-e valakinél közti vérzést?
Eléggé el vagyok keseredve már. :(
Első gyermekünk egyből összejött anno.
Szia!
Nekünk is elsöre összejött az elsö baba.
Most próbálkozunk a tesóval. Augusztus óta.
Sikertelenül. Januárba voltam dokinál,kiderült hogy nincs peteérésem. Akkor írta ki a Clostit, első hónapot szedtem most végig, és 14.napi uh-on, máris volt 2 szép érett tüszőm. Ilyen szempontból, nekünk segített. Közti vérzést nem okozott.
Hogy lesz e baba,jövöhéten kiderül,akkorra nem várom.
3 hónapig szedtem. Közti vérzésem nem volt, de egész hónapban görcsöltem nagyon. A mensim meg szörnyű volt. Fájt, nagyon sok vérzéssel járt és 7 napig tartott. (Nekem 4nap+1 barnázgatás a végén) Mind 3 hónapban
Ovu teszt pozit mutatott, a doki is mondta h na most kell összebújni
Sajnos nem lett baba 😕
Feladtuk a dolgot, kis szünetet tartottunk, mert már kezdett minden a peteérésem körül forogni.
Rá 6 hónapra teherbe estem. Mikor végképp nem számítottunk rá (munkahelyet váltottam, költöztünk, cipekedtem)
Gratulálok 🤗
Én most vagyok a második clostis hónapban. 14dpo vagyok de a teszt negatív...
Pontosan tudom mikor volt ovulaciom,mert tesztel néztem...
Talán még van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!