Picihasim kérdése:
Inszemináció lesz valakinek ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
Nekem holnap és hétfőn lesz az első inszemem. 6db tüsző van, ami 25ször25 mm, nyálkahártya 7,5 mm. Bízom benne, hogy sikerül. Minden adott, csak várat magára a baba...2020. febr. 14. 18:24
2/8 A kérdező kommentje:
Szeged
2020. febr. 14. 18:48
3/8 anonim válasza:
6 tüszővel elég felelőtlenség. Ahova mi jártunk max 3mal csinálták és aláírattak mindent, hogy tisztában vagyunk a többes ikerterhesség kockázatával.
A mnyk-n nem ártana vastagítani a teherbe eséshez. Ezt se mondták? Igyál napi 0,5-1 liter kaukázusi kefírt és/vagy 1dl jó minőségű vörösbort mindennap + 800 mg E-vitamin mehet simán.
4/8 anonim válasza:
Múlt héten vasárnap volt. Ez volt az első. Nekünk 2-2 db tüsző volt, de az egyik petevezeték nem átjárható.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fájt és barnás folyasom van.
2020. febr. 15. 23:48
6/8 anonim válasza:
Szia, ki az orvosod? A 25 mm-es tusző szerintem mar tul nagy.
7/8 A kérdező kommentje:
4 nap késés után kezd megjonni. Ez van.
2020. márc. 4. 13:39
8/8 anonim válasza:
Fel a fejjel, ritkán sikerül az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!