Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már 8 hónapja próbálkozunk,...

Már 8 hónapja próbálkozunk, és még mindig semmi. Mi baj lehet?

Figyelt kérdés

Már 2 napja késett, örültem is neki, de tesztet majd csak pénteken akartam csinálni, aznap vagyok szabadnapos.

Erre ma reggel erős görcsökre ébredtem, és tudtam hogy ha kijövök mosdóba, akkor látni is fogom a görcsök okát... így is lett...

ennyi idő sikertelen próbálkozás után még nem kell rosszra gondolnom?

Nem mindig rendszeres a menstruációm, habár az utóbbi időben beállt ilyen 30 napra. Volt már cisztám is, amire a doki gyógyszert adott hogy kilökődjön, mert nem jött meg miatta 2 hónapig.!

Járt már valaki hasonlóképpen? :(

2020. febr. 6. 07:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mi újság azóta?
2020. márc. 11. 18:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Semmi, legutolsó teszteléskor megjött ...
2020. márc. 14. 09:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Lehet annak bármi mentális oka hogy nem sikerül?
2020. ápr. 12. 19:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta?
2023. jan. 23. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:
ugyan én a 6-os válaszadó vagyok, de nekünk még mindig nem sikerült azóta sem. Csak egy kémiai terhességem volt, 2 szép pozitív teszttel de aztán pár napos késéssel megjött...Kíváncsi lennék én is, hogy a kérdezőnek összejött-e azóta..:) Érdekes volt visszaolvasni a saját válaszomat is. Július 12...milyen rég volt már...
2023. jan. 23. 19:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Látom írtátok azóta is, szóval adok egy kis helyzetjelentést.

Párommal azóta szakítottunk, kb a kérdés kiírása után 3 hónappal, ugyanis megcsalt. 👍🏻

Lehet a sors akarta így, hogy ne jöjjön össze.

Azóta szerencsére már találtam valakit aki mellett valóban azt érzem, hogy ő az igazi, és már építkezünk, és gyerekeket tervezünk.

Komolyan is vettük a tervezést és mielőtt bármibe is belekezdtünk, elmentünk orvoshoz.

Nála minden rendben.

Nálam kiderült annak az oka, hogy sosem jött össze: narancs nagyságú ciszta, amit aztán meg is műtöttek.

Aztán a 6 hetes műtét utáni kontrollon derült ki, hogy megint kialakult és azonnal kiírtak egy újabb műtétre. Második műtét után is újra kialakult a ciszta, és folyamatosan nő.

Orvosi javaslat: álljunk neki minél előbb gyereket csinálni. Ha még nem akarunk, akkor fogamzásgátló hogy megállítsuk a növekedést, ha akarjuk a gyereket akkor hagyjam abba a gyógyszert és álljunk neki.

Aztán ha mégegy gyereket szeretnénk akkor megint gyógyszer, aztán megint abbahagyni amikor akarjuk a második babát majd.

Ha nem jön össze hosszú idő után sem akkor csinálni kell egy petevezeték tisztítást, aztán ha megvan később az a “mennyiségű” gyerek amit szeretnénk akkor ki kell engem pucolni belülről.

Nos én ezt az orvoslást nem tudom elfogadni, ez folyamatban levő dolog, orvosról orvosra járok hogy valaki végre mást mondjon.

Magánorvosokról van szó.

Remélem mindenki másnál minden rendben, és aki akart annak azóta már összejött, akinek nem, annak továbbra is drukk!

2023. febr. 12. 00:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta mi a helyzet?
aug. 22. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!