4 hónapja próbálkozunk de semmi, mi lehet a baj?
Párommal nagyon szeretnénk babát már 4 hónapja folyamatosan próbálkozunk. Sajnos már minden gondolatom ekörül forog, ha meglátok egy babát az utcán rámjön a sírás. A nem várt menstruációm előtt már tesztetket veszek hátha... de sajnos mindd negatív és meg is jön.
24 éves vagyok a párom 26. 19 évesen sajnos volt egy abortuszom, a körülmények nem engedték hogy megtartsam ezért muszály voltam így dönteni. A párom pedig 5 éven keresztül drog függő volt de orvosi segítség hatására letudta tenni és új életet kezdeni. Mindketten nagyon szeretnénk ezt a babát. Tudnátok esetleg valami tanácsot adni?
Hallottam a Femibion terhes vitaminról ez segíthet a terherbeesésnél?
Én azt tudom tanácsolni, hogy 24 évesen ne akard ezt annyira 4 hónap után, hogy sírórohamot kapsz egy gyerek láttán. Tudom, hogy sablon duma ez, de tényleg időben vagy még a korodnál fogva is, meg a 4 hónap sem gáz.
Esetleg azt tudom mondani, hogy egy vérvétel nem ártana, manapság sok nő küzd hormoneltéréssel. A helyedben azt megnézetném.
Teljesen egészséges pároknál is normális, ha 6-8 hónapig nem jön össze. Állitolag akkor is csak 25% körül van az esély, ha minden klappol egy ciklusban és az időzítés is tökéletes.
Egy év szokott lenni a határ, amikor javasolják a kivizsgálást. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy egy hormonvérvétel nem árt, esetleg a párodnak egy spermavizsgálat, de én még nem szaladnék ennyire sem előre. Legfeljebb ovulációs tesztet csinálnék, hogy biztosan jókor legyetek együtt. Nyugodtan kezdd el a terhesvitamint is.
És ami a legfontosabb, hidd el rengeteg időtök van még, fiatalok vagytok, ne görcsölj 4 hónap után, próbáljatok meg felhőtlenül együtt lenni!
Majd akkor sírj, ha 3 lombik után még embriótok sem volt.
Amúgy is, egy évnyi sikertelen próbálkozás után beszélhetünk teherbeesési problémáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!