9 hónapja próbálkozunk a párommal es egyszerűen nem esek teherbe mi lehet az ok?
9 hónapja nem sikerül teherbe esnem pedig szeretnénk mar babát a párommal..
Valaki tudna nekem segíteni hogy mit tegyünk esetleg?! :(
Jelentkezzetek be egy meddőségi központba. Mire időpontot kaptok letelik az egy év.
Addig pedig próbálkozzatok. Én azon a véleményen vagyok, hogy a kivizsgálás nem árt. Lehet lekerül rólatok egy lelki gát. Attól, hogy odamentek még lehet minden rendben, de lehet valami probléma is. Ha pedig esetleg van, legalább mielőbb tudjátok kezelni.
Szerintem ne "sima" nőgyógyászhoz menjetek, mert sok mindenhez nem ért, illetve nem tud vizsgálatot kérni rá. Ha pedig gond van, mindenre elküldenek újra. Ezért is javasoltam a meddőségi központot. Ott párhuzamosan vizsgálnak mindkettőtöket.
Sajnos van tapasztalatom, ezért is írtam
Köszönöm a válaszokat
Es hat az a baj meg nagyon hogy a párom ezelőtt 3 eve eleg sokat fuvezett az is baj lehet esetleg?
Nekem pedig vt vesemedence gyulladasom akkor sokat jártam orvoshoz vizsgálatokra fe akkor nekem nem mondtak meddosegre utaló dolgokat :(
Felek :( hogy nem lehet babank
Pedig nagyon szeretnénk 😭
Az egyszerűbb vizsgálatokat a nőgyógyász is le tudja bonyolítani, addig is, míg kaptok időpontot.
Kell spermavizsgálat a párodnak, neked hormonvizsgálat, ultrahang, ha még nem volt. Esetleg megnézni, nem vagy-e IR-es. + Érdemes peteérésk környékén dokihoz menni, hogy megnézze, egyáltalán van-e peteérésed.
Nagyon banális kérdés, nem is gondoltam rá sose, hogy ilyet egyáltalán meg kell kérdezni, de: csináljátok eleget és jókor csináljátok?
Tesóm másfél évet siránkozott, hogy nekik nem jön össze a gyerek, aztán kiderült, hogy egy hónapban max. 3x szexelnek, és azt se akkor mikor kéne, hanem mikor ráérnek, ami általában nem is akkorra jön ki, mikor esély is lenne a terhességre. Hát mondtam neki, hogy mondjuk én nem rögtön arra gondolnék, hogy nem is lehet gyerekünk, hanem arra, hogy hiába lehet, ha vagy nincs szex, vagy nem akkor mikor épp "termékeny" napjai vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!