Már október óta próbálkozunk a teherbeeséssel, de semmi eredménye. A baj az lehet, hogy minden szeretkezés után egyszerűen kifolyik a sperma a hüvelyemből. Mindenképp elmegyek orvoshoz, de előtte kiváncsi vagyok a véleményekre. Mit csináljak?
Valamennyi így is bent marad, de nem biztos, hogy az elég, meg jól kell időzíteni is.Én párnát szoktam tenni a fenekem alá utána....
Ez még nem olyan sok idő amúgy sem, ne aggódj.Innentől inkább tedd oda a kezed és ne engedd kifolyni őket és legalább fél órán át ne kelj fel az ágyból, ha bírod a gyertya állást az sem árt.
Minden nőnek kifolyik a sperma a hüvelyéből minden szeretkezésnél, akkor is, ha fejen állva közösülnek. Ez biztos, hogy nem lehet a gond. A megtermékenyüléshez egyetlen hímivarsejt kell, az pedig az első lökettel bejut a méhszájon át a méhbe. Több százmillió másik meg kifolyik, ez az élet rendje. Csak a legrátermettebb jut el a petéhez.
Illetve ki mondta, hogy gond van? Gond akkor van, ha egy év védekezésmentes és rendszeres szexuális élet mellett sem jön a baba. Ti még csak 4 hónapja próbálkoztok, ez semmi.
Én is októberben kezdtem. Hasonló "problémám" van nekem is. Nem tudom, hogyan helyezkedjek, hogy ne folyjon ki belőlem. Én is párnát teszek a fenekem alá, a lábaimat meg fel a falra. Miután összezárul a "bejárat", már leveszem a lábam, mert akkor már fekve sem folyik ki semmi, csak amikor felállok.
Azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mennyi ideig maradjak fekve. Valakinek van javaslata?
Picike tévedésben vagytok. Nem azért hasznos aktus után feküdni, hog a hüvelyből ne folyjon ki az ondó, hínem azért, hogy ami bejutott a méhbe az első lökettel, annak sima útja legyen a petevezetékben egészen a petéig. A kifolyt spermát hagyjátok már, nem érdekes.
Feküdni egyébként lehet akár egész éjjel is az aktus után, vagy csak félóráig, amennyi benneteket megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!