Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 9 hónapja próbálkozunk a...

9 hónapja próbálkozunk a párommal es egyszerűen nem esek teherbe mi lehet az ok?

Figyelt kérdés

9 hónapja nem sikerül teherbe esnem pedig szeretnénk mar babát a párommal..

Valaki tudna nekem segíteni hogy mit tegyünk esetleg?! :(

2017. márc. 2. 10:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

13:38..figyelj sztem azert van ez a honlap h az ember amit nem mer máshol megkérdezni itt meg kerfezhesse, te meg egyből "lenezd" az embert.. Meg ez a sirankozas kifejezes olyan lekezelő...

Nem tudom ha te lennél ilyen helyzetben mit tennél... Na m1 a nagyzolas meg a lenezes úgy látom megy neked, de az h együtt erezz a másikkal vagy ilyesmi az nem...

A többieknek meg Köszönöm a válaszokat.

Egyébként en vezetek egy naptárat ami internetes es ott irja a peteeres napját is.. Aztan ha peteeresem van napi 2x 3x sexelunk.. De különben egy heten is eleg sokat szeretkezunk a párommal...

De ugy erzem lépnünk kell...

Tnap pont beszélgettünk errol a párommal h mi lehet a baj, es hat o is azt mondta el kell menjünk orvoshoz.

2017. márc. 3. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Az nem jó ha amikor a peteérésed van 2x 3x vagytok együtt, mert az ront a spermák minőségén. Nekem a doki azt mondta meg a neten is így írják, na meg itt is, hogy a termékeny időszakban 2 naponta kell együtt lenni, mert ennyi idő kell a spermáknak hogy újra termelődjenek.
2017. márc. 4. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit sértődsz meg, tény, hogy folyton nyavajgott, panaszkodott, hogy nekik miért nem jön össze a gyerek, már ilyen hülyeségeket beszélt, hogy majd beültetésre fognak biztos menni, mert nekik nem is lehet stb. aztán meg kiderült, hogy szinte nincs is köztük szex, teszem azt, ha a hónap közepére esik peteérése, ők meg csinálták 2x a hónap végén, azon kívül meg egyáltalán nem, aztán csodálkoztak, hogy vajon miért nem maradt terhes. Hát már ne haragudj, de épeszű ember, aki tanult biológiát, meg hallott már arról, hogy mégis hogy készül egy gyerek, az ilyenen nem is tud mást, mint megdöbbenni, hogy most akkor ennyire nem tudta mi a helyzet vagy mi?
2017. márc. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!